Nincs társasági életem, hogy változtassak ezen?
Igazából mostanában (elmúlt 1-2 év) sok ember cserben hagyott, akikkel sok időt töltöttem, így barátok nélkül maradtam és a szerelem sem talált még rám. Így nincs is társasági életem :(
Viszont jön a tél és már most félek tőle, nyáron még el is vagyok, edzek, kerékpározok és a kedvenc sportommal is sok idő elmegy, de utóbbi nincs télen. Igaz többet kell akkor tanulni, de azt sem lehet mindig, meg már unom is az egyetem vége fele.
Igazából társaságra vágynék, pár új haverra, iszogatásra, programokra, mert úgy érzem, hogy kiégtem és ebből az állapotból nehéz magam kihozni. Ilyenkor minden céltalan és azt nem szeretem.
Tanácsok? Esetleg Debrecenben hogy vagy hol lehetne ismerkedni? (21F)
Ez emgem is érdekelne, mert ugyan van pár gimiből maradt barátnőm, de őket nem lehet egy jó koncertre rávenni, meg szét is szóródtunk sajnos. A barátom haveri köre pesig tök jó, de kicsit gáznak érzem, hogy rajtuk lógjak :)
23/N
Mivel a leírásod alapján szinte majdnem a nulláról kell indulnod, ezért lesz pár köröd, de ne csüggedj.
Azt írod szeretsz bringázni. Kezdetnek keress egy bringás klubot, ahová eljárhatsz. Debrecen nagyváros, biztos van ilyen lehetőség. Gondolj csak bele, azt tehetnéd, amit szeretsz és még hasonló felfogású emberek is vennének körbe.
Aztán ha ott már sikerült havert szerezned és szintén volna kedve a lazuláshoz, akkor eljárhatsz lazulni vele, ahol nem meglepő módon, újabb embereket helyezhetsz magad köré.
A lényeg a kitartás és a gyakoriság. Szép lassan újabb ismeretségeket köthetsz, ha elég időt szánsz rá és keresed mások társaságát.
Ha pedig nem akarsz a tanulás rovására szórakozni, akkor járj el, de csak mondjuk (sport esetén) délutánonként, a szórakozást pedig koncentráld a hétvégére.
Csak egy ötlet...Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!