Hogyan lépjek ki a komfortzónámból? Hogyan változtassak az életemen?
Sajnos olyan ember vagyok aki fél a változástól, az új dolgoktól. De mégis szeretnék kilépni a jelenlegi munkahelyemről mert nem megyek egyről a kettőre. Keveset keresek sajnos. Félretenni is nehezen tudok. Jelenleg itthon lakom apukámmal de ilyen albérlet árak mellett nehéz elköltözni. A külsőmön is kellene változtatni: fogyni, a hajamat megcsináltatni, jobb ruhákban járni. A személyiségemen is változtatni kellene de ezen a legnehezebb. Félénk, csendes nő vagyok, önbizalmam nulla, segítőkész vagyok amit sokan kihasználnak. De ugye egyik napról a másikra nem lesz önbizalmam meg nem fognak kihasználni.Az is gond még, hogy engem érdekel mások mit gondolnak rólam vagy mit mondanak. Pl munkahelyemen ha elrontok valamit már azon aggódom mit is mondhatnak rólam? Sok nővel dolgozom együtt akik elég pletykásak. Remélem így 27 évesen még nem késő a változás és pl 5 év múlva már mindenen meglesz amit szeretnék és jó életem.
Nektek mi segített?
27/N
Így van, apró lépések, keresel tevékenységeket amelyeket szívesen végzel, ennek kapcsán eljárhatsz helyekre, Fb csoportokat kereshetsz tevékenységd alaepján, beszélgethetsz emberekkel és személyesen is találkozhatsz.
Nem kell egyszerre sok lépést tenni, elég aprókat.
Írd össze, mi az, amit szeretnél, mire vágynál, rövidtávú célok is elegek. Nem feltétlenül kellenek mindenhez anyagiak (tudom hogy manapság egy fillér nélkül nem lehet kimozdulni, de nem minden tevékenységet anyagiak határoznak meg).
Szerintem a félelel miatt nem mersz változtatni. Es azert felsz mert túlgondolod a dolgokat.
Egyszerűen ne gondolkozz hanem csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!