Hogyan törjek ki, hogyan változtassak az életemen?
Nemsokára 27 éves leszek, se kutyám, se macskám, a szüleimmel élek, kerékpárral járok egy gyárba dolgozni, amit nem szeretek, bár a fizetésem időnként jó, persze arra nem elég, hogy egyedül fenn tudjak tartani egy albérletet. Hitelről, saját házról már nem is álmodom. Na és persze a fizetésem sem fix, lehet, hogy jövő hónapban 20000 Ft-tal kevesebb lesz, de az is lehet, hogy 10-zel több.
Semmim nincs, csak vegetálok, stresszes vagyok, és belefásultam, hogy egyre inkább azt látom/érzem, hogy nincs kiút, így fogok megöregedni, anyám nyakán.
Hogyan törjek ki ebből a semmiből, amiben most élek?
#1 aztán ha 5 év után szétmennek, akkor felnőtt férfiként költözhet vissza anyukájához, mert egyedül nem lesz képes megállni a lábán.
És ne mondd azt, hogy nem mennek szét... mert ezt nem tudhatod előre!
Nem tudom kérdező, én is így vagyok, még a kor is stimmel. Sokat gondolkodom a dolgon nap mint nap, de még nem jöttem rá a megoldásra.
Szalag munka?
Milyen képesítésed van?
Mennyi az annyi, a fizetést tekintve?
Hol laksz?
Fontos ismeretlenek ami nélkül nehéz tanácsot adni.
New York, Rio, Tokio
ez az egyetlen kitörési lehetőség
#2 csak egy tanács volt, vagy megfogadja vagy nem. Nekem bejött a dolog, nem mentünk szét 5 év után. Ok, nem tudhatod előre, hogy együtt maradnak, de azt sem tudhatod, hogy szét mennek.
De itt van mégegy tanács: én nyelveket tanulok, annyi ember vagy ahány nyelven beszélsz, és nagyon jó munkákat lehet vele kapni, hát még ha kicsit tovább is fejleszted ezt a szintet idegenvezető és tolmács, fordító is lehetsz.
Szerintem ilyen nincs,hogy 'belefásultam', olyan meg pláne,hogy 'nincs kiút'.. mindig van kiút! Ebben az esetben szerintem egy kiegyensúlyozott párkapcsolat segíthetne.Ketten élhetnétek egy albérletben. A stessz ellen pedig a relaxálást ajánlanám! Én sportoló vagyok,és rengeteg a stresszhelyzet nyílván, a relaxálás pedig mindg sokat segít! Egyszer Buddhát megkérdezték,hoy mit nyert a relaxációval. Ezt felelte: "Semmit. De hadd mondjam el,hogy mit veszítettem: Bizonytalanságot,Határozatlanságot,Félelmet a haláltól,folytonos stresszelést,és a negatív gondolatokat!"
Minden jót! :)
Előbb belső önkínzó dolgaidat szüntesd meg. Majd utána ráérsz rendszerbeli dolgokkal foglalkozni.
Míg stressz van életedbe, csak hozzáállásod megváltoztatása legyen fontos.
Keress másik munkát, s amíg nem is találsz, elkezdhetsz önkénteskedni, hátha ott találsz új lehetőséget, célt, vagy csak szuper tapasztalatokat, hogy segítettél... Egy-két próbát megér :)
Upsz, most látom, hogy ez már elég régi kérdés. :D Remélem, azóta jobban vagy, s nem adtad fel :)
Isten áldjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!