Ti nem unjátok még ezt a folyamatos stayhome-ozást, maradjotthonozást a sok fotelharcostól?
A csapból is ez folyik, szerintem nincs ma már ember, aki ne tudná, hogy jelenleg ez a javaslat. Ennek ellenére előszeretettel osztogatnak mindenkit a közösségi médián és ítélkeznek bőszen bizonygatva az erkölcsi felsőbbrendűségüket ezek az emberek.
Őszintén, ki az, aki el akar menni valahova, és majd azért nem fog, mert az instajuli kiposztolta, hogy stay home? Aki otthon akar maradni, az amúgy is otthon marad, aki meg el akar menni, vagy el kell mennie otthonról valahova, az akkor is el fog menni, ha a juli orrba-szájba osztogatja, hogy #maradjotthon.
Csak szerintem szánalmas már ez a képmutatás olyan emberektől, akik lefotózzák az autópályát, hogy mennyi autó van, meg hogy mennyi sok ember van a boltban, miközben ő is ott van?
Fodrászok, akik nyitva vannak, csak otthon fogadják a vendégeiket szintén büszkén hirdetik, hogy ők otthon vannak, heh? :D
Múltkor elmentem az erdőbe futni és rámírt az ismerősöm, hogy miért nem bírom ki most, miközben a hosszúhétvégén kirándulni ment a családdal és még ki is posztolta?
Ti nem unjátok még ezt az egészet? Mik a tapasztalatok?
Pedig amit a 29-es írt, azt én is olvastam, nem tudom, miért pontozták le.
Sokan azt hangoztatták az elején, hogy mindenki bírjon ki két hetet és aztán mehet tovább az élet. Ehhez képest, már több hete itthon ülünk (a legtöbben), és ha valaki kimegy sétálni, futni, kapja a rosszindulatú megjegyzéseket.
Én arra a részére reflektálok, hogy a hivatalos kommunikáción túl szerintem irritáló, amikor a hétköznapi ember orrba-szájba okoskodik, meg osztogat másokat, hogy "maradjotthon", "stayhome" stb.
Nekem már idegrohamom van ezektől a reklámoktól meg posztoktól.
Meg a " én hordok maszkot" fb profil...
Mossunk kezet stb... Az alap higiénia. Munkaba meg hazaéréskor azzal kezdek hogy kezet mosok, fertőtlenítem az íróasztalon, billentyűzet, egér, tollak , telefon. Buszról le-fel kézfertőtlenítő stb én ezt eddig is csináltam nem kellett ide vírus. Csak egyszerűen undorító mikor megkapaszkodok és ragadok utána 🤬
Maradnék én is,de mennem kell. Csak az van otthon aki tud home officet végezni meg akit kirúgtak.
Volt nálunk pozítív koronás celebecske,de nem zártunk be senki nem ment karanténba, pedig tudta a nébih meg a háziorvos is azt mondták nincs para... Nos akkor kinek higyjek?
Felveszem a maszkot mert már kikényszerítették egyes helyeken hogy kötelező,de nem érdekel.
Szerintem ha nem hozták volna fel, hogy koronavírus sehol senkinek se tünt volna fel. Sőt én szerintem párommal már decemberben átestünk ezen, mert a tünetek megvoltak antibiotikum nem használt, lábon kihordtuk, mert ugye kitudja lehetett már nálunk akkor is csak sima influenzának volt beadva. Én már nem tudom mit gondoljak.
Unom a Sok bugyuta szövegű dalt, amik mos íródtak.
Unom az influencerek, youtuberek nyomulását. Akik azt hiszik nekik mindenáron szerepelniük kell, mert nélkülük megáll az élet.
#37: Meg azt bírom, mikor egy bizonyos influencer folyamatosan nyomja, hogy ő otthon marad,nem is mos hajat se napokig mert otthon minek, ki sem mozdulnak stb majd feltesz videókat arról,hogy társasággal házibuliban vergődik valahol. Hiteles valóban!
Én is már rosszul vagyok az egésztől. Egy hónapig home office-ban dolgoztam, de tegnaptól muszáj bent lennem az irodában már. Igaz én egyedül vagyok itt. Viszont a belvárosban óriási a forgalom. Mostanra mindenki megunta az otthon ülést úgy làtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!