Ti nem unjátok még ezt a folyamatos stayhome-ozást, maradjotthonozást a sok fotelharcostól?
A csapból is ez folyik, szerintem nincs ma már ember, aki ne tudná, hogy jelenleg ez a javaslat. Ennek ellenére előszeretettel osztogatnak mindenkit a közösségi médián és ítélkeznek bőszen bizonygatva az erkölcsi felsőbbrendűségüket ezek az emberek.
Őszintén, ki az, aki el akar menni valahova, és majd azért nem fog, mert az instajuli kiposztolta, hogy stay home? Aki otthon akar maradni, az amúgy is otthon marad, aki meg el akar menni, vagy el kell mennie otthonról valahova, az akkor is el fog menni, ha a juli orrba-szájba osztogatja, hogy #maradjotthon.
Csak szerintem szánalmas már ez a képmutatás olyan emberektől, akik lefotózzák az autópályát, hogy mennyi autó van, meg hogy mennyi sok ember van a boltban, miközben ő is ott van?
Fodrászok, akik nyitva vannak, csak otthon fogadják a vendégeiket szintén büszkén hirdetik, hogy ők otthon vannak, heh? :D
Múltkor elmentem az erdőbe futni és rámírt az ismerősöm, hogy miért nem bírom ki most, miközben a hosszúhétvégén kirándulni ment a családdal és még ki is posztolta?
Ti nem unjátok még ezt az egészet? Mik a tapasztalatok?
Ilyenkor mindenkiből előjön a "házmester". :) Engem halálra irritálnak már az ilyen elcseszett emberek: van aki úgy marajdotthonozik, hogy közben eljár fodrászhoz, meg körmöshöz (ismerek nem egy ilyet), és van, aki tényleg otthon marad. Mindkettő kib.szottul irritáló, de előbbit kifejezetten megvetem a képmutatása miatt.
Mindenki el tudja dönteni, hogy otthon marad vagy nem, de remek alkalom ez most, hogy mindenki bebizonyítsa, hogy mekkora király, mert otthon marad, miközben kb. minden be van zárva és egyébként is otthonról dolgozik.
Szerintem mindenki foglalkozzon a maga dolgával.
Ott tartom viccesnek az egészet, hogy az emberek nagy részének pont ugyanúgy be kell járnia dolgozni. ÉS akik nem járnak azoknak is a nagyobb része nem azért nem jár be, mert annyira otthon akarna lenni, csak megszűnt/bezárt a munkahelye.
Onnantól hogy napi 100+ emberrel találkozunk munkában, boltban, vagy nagy bevásárlást tart mindenki minden nap a kis családdal onnantól nem sok értelme van az egésznek.
Vagy Facebookon szinte kommunizmust megszégyenítően "posztolják" hogy "én is láttam ma egyet, lent ült a parkban" "ott is sétált egy nagymama a gyerekkel" "micsoda felelőtlenség"....És ha megkérdezik, te ugyan mit kerestél az utcán akkor persze jön a "nekem dógozni köll" mártírkodás.
Ráadásul ez tipikusan az a dolog, ahol az egyszerű proli is "villoghat", hiszen ahogy Kiss András Péter is megénekli, annyit kell csinálnod, hogy nem csinálsz semmit. A sok élettelen meg alapból otthon döglik a TV előtt, vírus ide vagy oda, csak így legalább egy pár hétre-hónapra ők is hősnek érezhetik magukat, mert mennyit tettek az emberiségért a semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!