Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti nem unjátok még ezt a...

Ti nem unjátok még ezt a folyamatos stayhome-ozást, maradjotthonozást a sok fotelharcostól?

Figyelt kérdés

A csapból is ez folyik, szerintem nincs ma már ember, aki ne tudná, hogy jelenleg ez a javaslat. Ennek ellenére előszeretettel osztogatnak mindenkit a közösségi médián és ítélkeznek bőszen bizonygatva az erkölcsi felsőbbrendűségüket ezek az emberek.

Őszintén, ki az, aki el akar menni valahova, és majd azért nem fog, mert az instajuli kiposztolta, hogy stay home? Aki otthon akar maradni, az amúgy is otthon marad, aki meg el akar menni, vagy el kell mennie otthonról valahova, az akkor is el fog menni, ha a juli orrba-szájba osztogatja, hogy #maradjotthon.

Csak szerintem szánalmas már ez a képmutatás olyan emberektől, akik lefotózzák az autópályát, hogy mennyi autó van, meg hogy mennyi sok ember van a boltban, miközben ő is ott van?

Fodrászok, akik nyitva vannak, csak otthon fogadják a vendégeiket szintén büszkén hirdetik, hogy ők otthon vannak, heh? :D

Múltkor elmentem az erdőbe futni és rámírt az ismerősöm, hogy miért nem bírom ki most, miközben a hosszúhétvégén kirándulni ment a családdal és még ki is posztolta?

Ti nem unjátok még ezt az egészet? Mik a tapasztalatok?

2020. ápr. 16. 18:02
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
94%

Vagy ami vicc, az a túrázós, természetjárós csoportokba megy.

Mindenkit letaposnak aki ki merészelt menni mert majd miatta leszünk mi is Olaszország meg a sok kiránduló miatt.

Holott ha végig nézem egy napomat:

- Egy irodában vagyok 4-5 emberrel.

- Bejár napi szinten 10-50 fő egyeztetni.

- Bemegyek a boltba 100+ ember egymás hegyén hátán.

- A lifttel 2 percenként közlekednek.

- A csövesek akik betelepülnek a lépcsőházba persze nem zavarnak senkit.

Bezzeg ha az ember kocsiba ül, kimegy Bugacpusztára az erdőbe, akkor azonnal jön az ész osztás, meg köpködés.

2020. ápr. 16. 18:29
 12/64 anonim ***** válasza:
88%
Az emiatt való folyamatos hisztit jobban...
2020. ápr. 16. 18:33
 13/64 anonim ***** válasza:
59%
Sehol nem talalkoztam ezzel mivel nem kovetek senkit, en azert maradok otthon mert a torveny kimondja, illetve csokkentem a csaladtagjaim megbetegedesenek kockazatat.
2020. ápr. 16. 18:36
 14/64 anonim ***** válasza:
91%
Egyetértek. Az szerintem is a legszánalmasabb, amikor vki fb-on vagy máshol hisztizik, hogy milyen sokan voltak a boltban, amit onnan tud, hogy ő is ott volt 😁
2020. ápr. 16. 18:41
 15/64 anonim ***** válasza:
81%

De hogy is nem,már nem is hallgatom a rádiót, tv nem tudok nézni de nem is hiányzik,sajnos mikor az autópályán megyek ott is ki van írva MARADJ OTTHON!!!!

Járom a nagyvilágot mivel sofőr vagyok de érdekes módon máshol nem csak ezekről tudnak beszélni,de egyébként most európában mindenhol a koronáról beszélnek,esetleg ha el kezdenek beszélni a vírusról külföldön rádióban átt is kapcsolom,múlt héten jöttem haza németből és onnan hoztam árut el kezdi nekem az emberek most 2 hét karanténba kell hogy menj,mondom neki ő biztosan jobban tudja mint én,nem is találkozom nagyon emberekkel de én menjek karanténba.

2020. ápr. 16. 18:56
 16/64 anonim ***** válasza:
91%
Engem inkább az irritál, mikor emberek tízezrei vesztik el a munkájukat, csökken a bevételük 0 Ft-ra, a betegeket hazazavarják a kórházból, erre facén sírnak az egyetemista ismerősök, hogy nekik milyen xar, mert beadandót kell írni meg a tanár skype-on tart órát katalógussal.
2020. ápr. 16. 19:07
 17/64 anonim ***** válasza:
96%

Ami még vicc, ha már kirándulás.

Kirándulók ne menjenek a szokásos kirándulóhelyekre a vírus miatt, viszont azt senki nem nézi, hogy pont ugyanezek a "megvédendő" emberek napi szinten ingáznak Pestre dolgozni, bevásárolni.

Vagy nyilván itt is beeszi magát a politika.

És undorítónak tartom például amikor a "kormányközeli" rádiókban minden órában uszítanak a főváros ellen. Eleinte azzal indult, hogy "lazul a fegyelem" majd hozzá tették hogy "főleg Budapesten" legutóbb már konkrét kijelentés volt, hogy "A budapestiek nem tartják be".

Holott azt látom, hogy bárhova megyek vidékre akkor ott sokkal inkább megy a szomszédolás, jövés-menés, nagycsaládi összejövetel. És arányaiban legalább ugyanannyian kimozdulnak.

És undorító, hogy megy a képmutatás, hogy "fogjunk össze" közben meg nyíltan hergelik egymás ellen a vidéki-pesti embereket. Mintha nem lenne elég baj.

2020. ápr. 16. 20:18
 18/64 anonim ***** válasza:
88%
Én egy ideig elfogadtam és törekedtem nem kimenni, de az utóbbi pár hétben olyan szinten bekattantam, hogy elkezdtem mindent és mindenkit leszarni. Ma is egész nap kinn voltam, sétáltunk a kutyámmal a napos időben és k...ajól esett. Nem tudom, meddig fog ez az egész tartani, de úgy érzem, képtelenség lesz visszafogni az embereket nyáron. Egyszerűen akárki akármit mond, nem fogja őket érdekelni. Engem sem érdekel már most sem, hogy mi van. Nem érintkezek emberekkel, elégedjen meg mindenki annyival
2020. ápr. 16. 20:23
 19/64 anonim ***** válasza:
79%
sokan nem értik meg hogy alapvetően a kontaktok vannak betiltva.
2020. ápr. 17. 08:27
 20/64 anonim ***** válasza:
0%

Akaraterő 0.

Bírom mikor én leszaladok kenyérért és látom a fiatal párt sétálni előttük kb 2 éves kisgyerek műanyag motoron. Se maszk semmi.

Figyeljetek okés xar bent ülni.. de ennyi erővel mindenki mondhatná, hogy ohcsak egy félóra stb... ÉN A MUNKÁM KÁRÁRA MARADTAM ITTHOL. KI IS RÚGTAK HA ŐSZINTÉN NÉZEM A DOLGOKAT. ha én megtettem ezt úgy, hogy albit fizetek egyedül és voltak terveim már idénre is úgy gondolom más is feláldozhat közös érdekünk...

2020. ápr. 17. 11:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!