Miért mondják az emberek hogy maradjanak otthona vírus miatt?
A "maradj otthon" kijelentés alatt jelen pillanat még nem azt kell érteni, hogy az ablakot se merd kinyitni. Nyugodtan lemehetsz és sétálhatsz egy órát az utcán, vagy egy parkban, jót is tesz az egészségednek. A más emberekkel történő kontaktot kell elkerülni, ha lehet akkor 100%-ban. Vagyis ha már lemész, akkor ne olyan helyre menj, ahol 100 másik ember is sétál veled egyszerre.
Azt kell megérteni, amit az egészségüggyel kapcsolatosan már többen megfogalmaztak és azt is, hogy aki munkába jár, az többnyire már nem viccből teszi azt, hanem azért mert nincs más választása, ne adj isten közfeladatot lát el. És ebbe most nem csak az egészségügyi dolgozókat értem bele, hanem beleértem a kamionsofőröket, mert közérdek, hogy tölteni tudják a boltok készleteit. Beleértem a kereskedelmi dolgozókat, mert közérdek, hogy a boltok polcain termékek legyenek. Beleértem a közszolgáltatásban (ivóvízellátás, áramellátás, távközlés, stb.) dolgozókat és az őket ellátó cégeket, mert közérdek, hogy az emberek számára az infrastruktúra adott legyen. És akkor még sok-sok ágazatot kihagytam. A sok önző majomnak (már bocsánat), azt kéne megértenie, hogy lehet feszegetni a határokat, de ad1, akkor idővel kikényszerítik belőlünk, hogy otthon maradjunk, ad2 igenis gondolni kell azokra az emberekre, akik ÉRTÜNK DOLGOZNAK. Ha tömeges megbetegedések lesznek a fent említett ágazatokban, akkor omlik össze csak igazán az életed a panel lakásodban... Most némi áldozattal ennek elejét vehetjük.
Nyílván van olyan, amit meg kell tenni, és nem lehet a 4 fal közt megtenni. Ezért pampogjuk 0-24 azt, hogy /aki teheti/ maradjon otthon. Ha nem muszáj, ne menj ki. Ha teheted, dolgozz otthonról. Ha meg tudod oldani, ne menj boltba minden másnap, és nem menj moziba-kondiba-tököm tudja, hová. Ergo, ami nem létszükséglet, mellőzd!
Azért, mint ahogyan már előttem leírták, nem kéne túlterhelni az egészségügyet.
De csak egy példa: 1-es típusú cukorbeteg vagyok, egyedül lakom, csak én tudok magamnak bevásárolni. Te egész nap kint voltál a szabadban, rájöttél, hogy nincs mit enni otthon, elmész boltba, és elmegyünk egymás mellett, vagy megfogok valamit, amit te előtte megfogtál úgy, hogy tudtod nélkül már vagy megfertőződtél, vagy a ruhádon/bőrödön hordozod a vírust. Miután én cukros vagyok, sokkal könnyebben fertőződök meg, és sokkal tovább tart, mire meggyógyulok. Ezért menj ki csak akkor, ha nagyon muszáj.
A kérdező egy igazi panelproli, az idióta fajtából.
Kár az ilyennek beszélni.
Olaszországban mától már 12 évet kap egy ilyen idióta -ha az utcán mászkál-, mint potenciális gyilkos.
*Majd a szűk kis cellájában visszasírja a tágas panelt.
(Főleg ha ő lesz esténként az új lány.)
29#
Elé szomorú, hogy még mindig nem sikerült megérteni, pedig már csak ebben a kérdésben vagy hatszor leírták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!