Ez nem lehet egy ok a koronavírusra?
" akik abszolút nem tartják veszélyesbbnek (hozzáteszem, van köztük orvos és gyógyszerész is"
Most hazudtál egy nagyot!
Mivel minden orvos és gyógyszerész pontosan tudja, hogy mivel állunk szemben!!
Nem hazudik, anyumnak az orvosa azt mondta hogy csak gazdasági játszadozás az egész. Az a baj, attól még hogy valaki orvos és a az ő területéhez nagyon ért, attól még másban lehet egy idióta de ez mit sem von le abból hogy a területén profi. Unokatestvérem ügyvéd, apum bíró és mindketten kegyetlen rasszisták és aki nem magyar az nekik egy hulladék. El is hisznek olyanokat hogy mi ilyen ős nép vagyunk, jézus lehet magyar volt... Persze ezt nem mutathatják külvilág felé, meg nagyon okosak mindketten, de mégsem értenek mindenhez.
Nekem msc-m van proginfóból, de átlag dolgokhoz nem értek gépen hiába volt annó hálózat órám, semmit nem tudok róla, ha kell valami google-t használom és hidegen hagy az egész, de papírom szerint kell értsek ahoz is kicsit.
A koronavirus a kinai gazdasag tonkretetele. Egy gazdasagi jatek.
Nem veszelyesebb az influenzanal. Jol bepaliztak az embereket meg ezek a korlatozasok is karosabbak,mint hadznosak.
Naponta több száz ember hal meg ember általi balesetben, önhibából...
Nem érdekel ki mibe hal meg, ahogy mást se fog érdekelni élek-e vagy halok.
Jah de ... A pénzre hajtani fog a family csak nem tudják kire irattam mindet, ha velem lesz valami.
Bármi történhet.
Pl egy autó képembe landol, mert csúszik az út.
Én jeményen ősszevesztem a házi orvosommal.
Ő is úgy nyilatkozott, hogy gazdasági parádé az egész, semmivel sem veszélyesebb mint az infulenza.
Azért hívtam fel, mert3 bapja szenvedek.
Láz, nehéz kégzés szünni nem akaró köhögés.
Annyit mondott maradjak otthon, meg elmondta milyen gyógyszert vegyek ki a patikába.
Szóval nem a kérdező a hülye.
Mellesleg az infulenza védő oltás gyengített vírust tartalmaz, amit az immunrendszer könnyedén legyőz, és kialakul a szezonális védettség.
A korona vírusnak köze sincs az infulenzához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!