Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez nem lehet egy ok a koronaví...

Ez nem lehet egy ok a koronavírusra?

Figyelt kérdés
Most valószínűleg sokan megfognak kövezni, és átkozni fognak, de engem ez a kérdés nagyon felmerült (de lehet nem csak bennem vetődött fel). Nos ugye van ez a koronavírus. Legyen. Bevallom én is pánikoltam és félek is még mindig tőle. De egyre több emberrel beszéltem róla, akik abszolút nem tartják veszélyesbbnek (hozzáteszem, van köztük orvos és gyógyszerész is) egy influenzánál. Hiszen az influenza is az idősebb generációt érinti közvetett életveszélyesen. Na de a kérdésem végülis az lenne, hogy nem lehet összefüggés esetlegesen a vírus terjedése és azok között akik beoltatták magukat influenza elleni védőoltással? Esetleg nem lehet, hogy azok fertőződnek inkább akik megkapták az injekciót? Tényleg ezer bocsánat a felvetésemért, és tudom, hogy kapni fogok miatta, de ezen töprengek.

2020. márc. 18. 21:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

#10 Ugyan ez volt a mi háziorvosunkkal. Pár hete még azt mondta médiahiszti.

Elképesztő félelmetes butaság van.

Tesztelni senkit nem tesztelnek, csak ha 40 fokos lázad van ami semmivel nem megy le és fulladsz.

...

Mellesleg a te eseted nagyon gyanús, valószínűleg SARS-od van, kérlek ne menj ki és ne érintezz emberekkel. Ha rosszabbra fordul akkor hívj mentőt.

2020. márc. 24. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!