Az osztályozó vizsgák, valamint az érettségik szerintetek meg lesznek tartva a koronavírusra való tekintettel?
Mert egyelőre nem tudja senki, mikor lehet megtartani őket. A kormány sem, mert ez a járvány alakulásától függ.
A sulidra írj rá megint, és kérdezz rá, hogy hogyan fognak tájékoztatni a vizsgaidőpontokról.
Az a kicsit ehalasztva egyaltalan nem megnyugtato. Foleg ha te is erettsegire keszulsz .
Nem tudom mire szamitsak,nalunk se tudnak semmit a suliban, de oszinten remelem , hogy elhalasztjak az erettsegit egy kicsit kesobbre.(Igen,a nyárra.) Mivel ki fog esni több hét,esetleg 2 hónap , nem várhatják el a diákoktól, hogy ugyanúgy teljesítsenek mintha minden rendben ment volna,mintha egy szokványos tanévet zártunk volna. Most sok diák szabad kezet kapott,hiába ez a digitális tanórán kívüli órarend. A nyelviskolák, magántanárok egyaránt lemondják az órákat,ergo nincs meg az a bázis,az a támasz amire a diák támaszkodhat egy ilyen stresszes helyzetben. Hetek maradnak ki tanári felügyelet nélkül, ezt nem hagyhatjuk szó nélkül. Ne feledjük figyelembe venni a tényt, hogy nem 3 nap míg mindenki (tanár,diák egyaránt) hozzászokik az új platformok használatához... Senkinek se könnyű, na de egy érettségi előtt állónak végképp nem az!
Én is vizsgázok idén és kicsit ki vagyok akadva. Itt a két tesóm, 1. ill. 7.-es. Anya dolgozik. A kistesómat foglalkoztatni kell mert az életbe nem tanul meg se számolni egyedül, meg az írás se megy neki még teljesen önállóan. Az öcsémnek meg folyton segíteni kell, mert a tanárok sincsenek a helyzet magaslatán össze vissza kell küldeni mindent. És ott tartok hogy amióta elkezdődött az iskolanélküliség kb kinyitom-becsukom a könyvem. Megcsinálom a házit de ennyi.
Inkább mondanák azt, pl. Mint Szlovákiában, hogy X hetet csúszik és kész. Mint teljesen a homályba tartani. Jól megszívtuk :( aztán remélem valami kicseszett nehéz feladatsor lesz!
"Inkább mondanák azt, pl. Mint Szlovákiában, hogy X hetet csúszik és kész."
Csakhogy egyelőre még senki se tudja, hogy mennyi az X, mert minden a vírustól függ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!