Osztályozható vagyok?
Október közepén iskolát váltottam magánéleti gondok miatt, szakközépiskolából mentem át gimnáziumba, ahol három új tantárgyat is kell tanulnom, amit eddig szakközépben nem, nagyon le is vagyok maradva sok tárgyból. Ez a félévem nem lesz valami kitűnő, sőt, esélyes, hogy matekból meg is bukok. Kémiából és fizikából azonban csak két jegyem van, kémiából mindkettő egyes, fizikából pedig egyes és kettes. A matek természetesen az én hibám, keveset tanultam rá, plusz mi a szakközépben nem is ezeket vettük, mint a jelenlegi osztályom most, habár ez várható lehetett volna. Lezárható vagyok két jeggyel?
(Egy héten 2 fizikánk és 2 kémiánk van)
Hivatalosan nem vagy lezárható két jeggyel. Ha jó fej a tanárod akkor a füzetedre ad egy ötöst és talán átmész. Ha meg betartja a szabályokat akkor ad egy lehetőséget a dolgozatra. Bár a két egyes mellé nagyon jót kell írnod.
Szerintem készülj arra hogy buksz három tantárgyból. A második félévben kijavíthatod. Ha nem megy akkor javaslom keress gyengébb sulit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!