Egy Iskolában 255 órát lehet hiányozni. De én ezt javába túlléptem már kb 500-nál járok. Nagy a valószínűsége hogy pótvizsgáznom kell mindenből? Vagy ha pótolom a hiányos anyagokat és meg van minden jegyem és osztályozható vagyok Akkor átengedhetnek?
Már nincs ilyen 250 órás cucc. Tanár dönti el, ha megvan az óraszám, hogy megadja a jegyet így is ( ha van félévente 3 minimum), vagy osztályozó. Szakközépbe gyakorlati óráknál szigorúbb ez.
Csak tudod, ilyen szintű hiányzásnál, még ha meg is van 3 jegy valahogy (bár kétlem), és a kettest is elérted attól a tanár tudja, hogy kb bent se voltál egész évben és ez a jegy így nem túl reális szóval jön az osztályzó vizsga.
Nem tudom pontosan jogi dolgokhoz mennyire van kötve, mennyire veszik komolyan, de valahogy így szerintem.
Mondjuk ott vannak a témazárók is, ha mondjuk azok mind megvannak (bár ezt is kétlem xD) akkor szerintem át is engedhet. Bár attól még kell 3-3 jegynek lennie, meg gondolom tanára válogatja stb.
Meg kell őket kérdezni. Ha van pl elektronikus naplótok akkor jó lenne ott is összeírni. Vagy ofót kérd meg segítsen.
Bár kérdés: egyáltalán miért hiányoztál ennyit? Ha nem érdekel a dolog akkor inkább menj el egy szakmunkásba, minthogy elbasszad így olyan dolgokkal az időt ami nem izgat nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!