Megbuktam matekból de most kapom meg a diszkalkulia felmentést így kell pótvizsgáznom?
Figyelt kérdés
Vagy elfogadják a papirt már ott is?2010. jún. 17. 18:34
1/14 anonim válasza:
Elfogadják, sajnos. Mellesleg, akkor már menj vissza, és kérj diszgráfia igazolást is, mert írni se nagyon tudsz.
2/14 anonim válasza:
Sőt, ha később visszavonják a papírod, akkor is megmarad a felmentésed..
3/14 A kérdező kommentje:
Jaj ne okoskodj már, te meg menj el illemtanárhoz.
2010. jún. 17. 19:05
4/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen évszám van benne a javaslatban. Visszamenőleg én nem fogadnám el, pl Ha azt írják, hogy a 2010/11-es tanévre vonatkozik, az a 2009/10-es tanévre, vagyis amiből javítózni kell, nem. Szerintem még idejében telefonálj oda a szakértői bizottsághoz, hogy a javítóvizsga alóli mentességet is fogalmazzák bele. Egyébként szép is lenne az élet, ha minden kérdésfeltevőnek csak annyi és olyan helyesírási hibája lenne (két vessző és egy hosszú í), mint neked.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Igazából nem a helyesírása figyeltem, mert sürgősen kellett a válasz. Ma kaptam meg a felmentésem, azt mondták ott, hogy elfogadják, csak szóbeliznem kell. Ez pontosan azt jelenti, hogy szabályokból kell felelnem?
2010. jún. 18. 13:56
6/14 anonim válasza:
Nem értem, miért pontoztátok le az elsőt, igaza van, kedves utolsó: a vesszőkről se feledkezzünk meg...
7/14 anonim válasza:
Milyen javaslat van írva a szakvéleményben? Számolási-számítási feladatot mindenesetre biztos nem kell végezni. De matek esetén nem is értem, hogy hogy lehet egy felmentés részleges, hiszen az egész tantárgy a számokról szól.
8/14 A kérdező kommentje:
Hát a szabályokat azt megtudom tanulni :)
2010. jún. 18. 17:24
9/14 anonim válasza:
Matek szóbeli nem csak szabályokból áll, hanem tételek, bizonyításából is, vagyis ugyanúgy kell számolni ott is.
10/14 anonim válasza:
Írd be ide, mi van a szakvéleményben meg a felmentésben, amit az igazgató írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!