Miért mondják az emberek hogy maradjanak otthona vírus miatt?
Nem lesz addig nyugalom, amíg el nem rendelik a kijárási tilalmat:D És igen, akkor bizony korlátozni fogják, hogy ki hová mehet!
Nem tudom felfogni, miért nem lehet betartani legalább pár hétig, hogy "maradj otthon". Miért most a legfontosabb, hogy üldögélj a parkban, meg kávézgass a barátokkal...
"Persze ahogy én is kimegyek egy parkba vagy akárhová sétálni beülni valahová"
de azért nice try, köszi :)
“ Ha úgy terjed mint a tűz akkor Pintér Sándor aki nem fiatal miért nem kapta el amikor kezet fogott egy koronavírussal fertőzött emberrel?”
Ezen logika mentén, mindenkinek meg kellene halnia, aki rákos lesz, mert az ugye egy halálos betegség....Imádom, amikor azt hiszik, hogy egy ilyen faék egyszerű kérdéssel, már megkérdőjelezhető az egész helyzet. Világjárvány van öcsém, a WHO nem dobálózik ám úgy az ilyen szavakkal. Azért remélem az világos, hogy NEM minden idős ember kapja el, csak nekik van rá a legnagyobb esélyük és ők a legveszélyeztetebbek.
Olvass egy pár szakcikket, hátha nem teszel fel több hülye kérdést, és rájössz, mi miért van :)))
Nice try...
"Sétálni, tömegtől távol nem gáz. Még csökkenti is a panel feszkót"
Szerinted ez mit jelent te glory hole?
Szánalmas vagy. De lagalább látszik rajtad.
Gyárokban kötelező soron ott lenni.
Glória nagyon nincs képben a valósággal sajnos.
Nem luxus kávézásról írok én sem, sokaknak ha nem jön pénz, nem tudnak mit enni. Ez ellenben már politika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!