Titeket mennyire zavar, ha itt leveleztek valakivel, majd az
illető szó nélkül nem ír vissza többet?
Figyelt kérdés
Mostanában tapasztaltam egy ilyen esetet, jól elbeszélgettünk itt, viccelődtünk is és komolyan is beszéltünk, majd egyszercsak nem írt többé. Máskor is volt hasonló. Engem ez eléggé bosszant, pedig valójában eléggé anonim ez az oldal, nem is ismerem úgy őket, de mégis úgy gondolom, hogy jobb lenne , ha közölnék, hogy ne számítsak több válaszra, elfogadnám és nem lesegetném, hogy jött e üzenet, plusz nem gondolkodnék azon, h vajon valami baj történhetett és ezért nem ír.
Velem is ezt csinálják, van amikor valaminek a megbeszélése közepén tűnik el az illető, pedig ő kért segítséget.
2019. dec. 22. 00:08
3/21 anonim válasza:
Sokan csak akarnak egy kis figyelmet és ha megkapták eltünnek. Én se szeretem, de nem különösebben hat meg
2019. dec. 22. 00:10
4/21 anonim válasza:
sokan ilyenek az emberek között sajnos, bunkók, és csak használják a másikat, aztán eldobják se szó, se beszéd.
ez most úgy hangzik, mintha sértett egóval mondanám, pedig csak tényszerűen megállapitom, tapasztalat alapján
neten még észrevehetőbb ez, mint a való életben
nem érdemes foglalkozni az ilyesmivel
2019. dec. 22. 00:12
5/21 anonim válasza:
Megszoktam, nem agyalok rajta. Lehet, hogy meghalt, külföldre utazott, elrabolták az ufók, eladta a gépét, bármi lehet.
2019. dec. 22. 00:15
6/21 anonim válasza:
Én két hete nem válaszoltam valakinek, de szeretnék neki írni...sajnos sok dolgom volt és nem rövid leveleket váltunk.
2019. dec. 22. 00:16
7/21 anonim válasza:
Nem mindig érzem úgy,hogy jobb,ha megindokolom
Volt úgy,hogy valaki túl alpári és közönséges volt az én ízlésemnek,de ez olyan szubjektív dolog,hogy nem láttam értelmét,hogy megindokolj,hogy miért nem írok többé
2019. dec. 22. 00:18
8/21 anonim válasza:
Megindokoljam*
2019. dec. 22. 00:30
9/21 anonim válasza:
Sokszor előfordult már.Gyűlölöm az ilyen embereket akik itthagynak egy szó nélkül
2019. dec. 22. 00:35
10/21 anonim válasza:
Kezdem megérteni, hogy akik itt rinyálnak, hogy mennyire magányosak, meg nincs barátjuk, mindenki utálja őket... hogy miért is alakult így a sorsuk. Tipikusan olyanok, akiktől a negyedét sem kapod annak vissza, amit te adsz. Nem véletlen, hogy senkijük nincs. Aki rájuk ír, azokat is csak eszköznek, alkalmi bűfelejtőnek használják. Aztán három levélváltás után eltűnnek. (Pár hétre, mert utána megint jönnek rinyálni, hogy nincs egy barátjuk sem, aki meghallgatná őket.)
Zavar persze, de aki ilyen, azért nem fogok sokat bánkódni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!