Titeket nem zavar, hogy ilyenkor alig van napsütés, rövidek a nappalok, és nem lehet az embernek szép, igényes napbarnított bőre, csak ez a csúnya holtsápadt fehér?
Figyelt kérdés
2019. nov. 22. 12:17
2/23 anonim válasza:
Alkat kérdése én télen sem vagyok holtsápadt
Inkább csak sárga mint egy friisen sült kenyer :D
3/23 anonim válasza:
Nem. Utálom a forró nyarakat, én ilyenkor vagyok életképes. Forralt bor, vagy meleg tea, illatgyertya, bekuckózás a meleg szobába, nagy séták, stb. Nem érdekel, kinek milyen a bőre színe.
4/23 anonim válasza:
Ha nem is szeretném, akkor sem fog sütni.
5/23 anonim válasza:
Kicsit túlzásnak tartom a "holtsápadt fehér" jelzőt. :)
Igényes meg nem attól lesz valaki, hogy migránssá süti a nap.
6/23 anonim válasza:
Téged nem zavar h ilyen dolgokkal foglalkozol olyanok helyett amik számitanak?
7/23 anonim válasza:
Nem zavar. A sápadt bőr am is "divat". Ne szolizz, mert nagyon megjárhatod vele! Inkább fogadd el magadat így! A természetes bőrszín a legszebb!
8/23 anonim válasza:
Migránsbarna. Ezt tetszik. Tényleg erre nem gondolnak sokan h szidják a cigókat meg a migránsokat, és pont olyanná süttetik v szolizzák magukat? Röhejes!
9/23 anonim válasza:
"szép, igényes napbarnított bőr"
Nem tudom más hogy van vele, de nálam ez nem tartozik az alapvető emberi értékek közé.
Természetesen a napsütés hiánya zavar, még ha nem is a barnaság miatt, de mit csináljak? Indítsak petíciót?
10/23 anonim válasza:
Életember nem voltam napbarnitott,agyonsütött rákvörös igen,de barnitott sosem.
Nem érdekel a böröm szine,holtsápadt vagyok tele szeplőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!