Várja valaki rajtam kívül a tavaszt illetve a nyarat?
Alapvetően szeretem a telet, amikor a szép arcát mutatja: a nagy havazásokat, az adventi hangulatot, a karácsonyt, a mély hóban való síelést és a szánkózást, de most kezd elegem lenni ebből a hóolvadásos, latyakos, enyhe, de mégis hideg szürke időből.
Én nagyon várom a márciust, amikor a nappalok már láthatóan, érezhetően hosszabbodnak, a Nap egyre többet süt, a levegő pedig egyre melegebb odakint.
Ti hogy vagytok ezzel?
Várjátok a tavaszt illetve a nyarat?
Legyen már cserebogaras májusi meleg idő, amikor esteledik, és mész haza a munkából, és mindennek virágillata van, és nem fagysz meg a hülye szélben, esőben, hóban.
Ezt akarom.
Meg egy vaníliás kapucsínót, de azt már intézem.
Nálam jobban senki sem várja a nyarat.
A hosszú, kellemesen hűs és illatos éjszakák, a forró talaj miatt fülledt, de fantasztikusan üde reggeli levegő, a tűző Nap, az egész napos Duna parti viháncolás a kutyáimmal...
Rühellem a latyakos, takony időt, amikor bokáig merülök a felolvadt sárban. Utálom a hideget, a 8 rétegnyi, vastag és kényelmetlen ruhát; ha megenne egy oroszlán, hetekig rongyot sz@rna, az tuti. Gyűlölöm a folytonos sötétet, a szürke eget, a halott természetet, a szomorú embereket.
Jöjjön már a nyár!!
Nagyon várom!
Nem szeretem a telet a hideg, borús, csúszós időt, a rövid nappalokat, az ilyenkor sivár természetet, a sok hacukát, amit magára vesz az ember, hogyne fázzon, de mozogni bennük alig tud, a menetrendszerűen érkező influenzajárványokat, megfázásokat.
Per pillanat én is itthon fekszem betegen, taknyosan, torokfájással.
Jöjjön már a jó idő, a zöld szín, a virágok, a madárcsicsergés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!