Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy zavar, hogy ennyi üzenetet küld?
Letiltod a számodra nem alkalmas időre és amikor elkezdi csinálni a műbalhét, akkor megmondod neki, hogy nem tudsz a nap 99 órájában a rendelkezésére állni. Ha jó így, akkor béke, ha nem, akkor végleg fogod tiltani és marad a személyes találkozás.
A feleségem a megismerkedésünket követően 20 percenként hívott, hogy szeret és hogy én is szeretem-e.
Kikapcsoltam a telefon 2-3 órára, majd amikor visszakapcsoltam és ezt követően elkezdte a műbalhét, megmondtam neki, hogy nem állhat a kettőnk kizárólagos kommunikációjából az egész nap! Szívesen állok szabadidőmben a rendelkezésére, de ha nincs érdemi tartalom a mondanivalója mögött, akkor nem fogom tétlenül viselni, hogy menetrend szerint ugyanazzal zaklat! Éreztem, később láttam rajta, hogy ez nem tetszik neki, de nem volt választása: vette az adást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!