Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak nagyon sok lány haverja van. Jogos, hogy zavar? 18/L
Tudom, mit érzel... En eleinte szemet hunytam felette, viszont ott betelt a pohár, mikor egy csaj azt hitte, hogy azzal a masik lánnyal van együtt, merthogy olyanokat posztoltak allandoan, hogy IMADLAK, ölelkeztek nyilvános helyen (annyira fájó volt nekem, hogy én vagyok a barátnője, es engem is megölelt es a szimpla barátait is, bezzeg a fiukat nem) meg megjelölték egymast ilyen képeknél, hogy ki a legszexibb ismerősöd... JA es meg az is volt, hogy volt szinten egy ilyen kép, hogy jelöld meg a legszebb lányt, akit ismersz, erre megjelölt engem ES AZT A LANY BARÁTJÁT. Ez mar több volt, mint megalázó, es szépen elmondtam neki, hogy mit gondolok erről az egészről (na nem azért, mert féltékeny típus vagyok, hanem mert megtudtam, hogy a lany szerelmes bele, es azt tervezi, hogy elszedi tőlem), ebből lett egy eleg komoly vita, de végül igazat adott nekem, es azóta ugyan barátok, de abbahagyták a szivecskézést, stb.
Bocs, ha kicsit értelmetlen lett a szöveg, de meg most is ideges vagyok, ha eszembejut ez az egész... 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!