Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavar egy ilyen lány aki?
Figyelt kérdés
Szókimondó,vagány,vannak jó sztorijai,sokat beszél,humoros,el lehet vele beszélgetni de néha kicsúszik a száján egy egy csúnya szó de nyilván nem minden második mondatában szerepel a szr és társaik2017. júl. 1. 09:09
1/12 anonim válasza:
Nem zavar, sőt tetszik. Nem szeretem, ha a lányból úgy kell harapófogóval az egyszavas válaszokat kihúzni.
2/12 anonim válasza:
Ez tökjo dolog szerintem. :) szipi 19/f
3/12 anonim válasza:
Hát ha a vagányság nem azt takarja hogy lövöd magad és a jó sztori nem a kisbolt kirablása, akkor remélhetőleg nem :D
4/12 A kérdező kommentje:
Nem 😂 nem lövöm magam. Cigizni ritkán szoktam de nem vagyok rászokva. Inni se iszok a rablás hat a legtávolabb áll tőlem
2017. júl. 1. 09:50
5/12 anonim válasza:
Hmm, őszinte vagy, ezt értékelem :p
6/12 anonim válasza:
Szókimondó: Ez tetszik, egy kapcsolathoz szükséges
vagány: ha az a nagyszájú, táraságközepe -típusú ember, akkor max. barátilag kellene (Mit jelent nálad a vagány?)
jó sztorik: Mi a jó sztori? Alapjában véve tetszik a sztorizgatás, de ha arról van szó, kikkel hogy rúgott be vagy ennél is durvábbak, akkor megint max. barát.
sokat beszél: Tetszik, amennyiben nem felesleges, 0 mondanivalóval bíró dolgokat mond
Humoros: Idáig a legjobb!
csúnya szó: Természetes
Bocsi, hogy szavanként elemeztem, de mindenről más a véleményem.
Mellesleg zavarni nem zavar.
7/12 anonim válasza:
Annyit hozzáfűznék hogy néha kell a csónya szó, mert ha egy fas zt rajzolnak a füzetembe a tanárnak is azt mondom hogy ez a bu zi fa szt rajzol a füzetembe..
10/12 anonim válasza:
Legalább bátor vagy ,nem félsz megmondani az ember szemébe a frankót (véleményed) itt ott meg a csúnya szó mindenkinek kicsúszik a nyelvéről:D dehát Emberek vagyunk,ezis hozzá tartozik az élethez szóval NEMbaj :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!