Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
He? Nem értem a csajokat. Lányok, ez mi? 15/F
Szóval lesz új osztályom mert megyek középsuliba. Gólyán van egy csaj akivel jóban vagyok. Olyan dolgokat csinál mintha tetszenék neki, de közben nem... olyanokat csinál, hogy oda jön hozzám megüt, megpöcköl a telefonommal fényképezik és oda jön hozzám beszélgetni. De a beszélgetés az csak odáig tart amíg ő beszél. Tegnap speciel egy múzeumban voltunk és már mind a ketten nagyon untuk az egészet ezért leültünk. Neki dölt a hátamnak és mondta, hogy milyen puha. Aztán elkezdet dörgölözni a hátamhoz. Én mondtam neki, hogy ha más pasikkal ezt csinálja, azt fogják hinni, hogy szerelmes vagy beléjük. Az ő válasza: Azt hiszed, hogy szerelmes vagyok beléd? Persze...... (lenéző hangnem)
De ha mondjuk én megyek hozzá beszélgetni akkor megüt......
Akkor ez most mi?
Be kellene szerezned és tanulmányoznod "A nők megértése" c. könyvet. A képen az első kötet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!