Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért rivalizáltok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért rivalizáltok ennyire egymással? Miért utáljátok a szép csajokat?

Figyelt kérdés
akárhányszor megyek egy barátnőmmel utcán vagy akárhol, amikor feltűnik egy szép csaj, egyből leszólja, és kb mindegyik lány a másikat, illetve ha küldök képeket egy jó csajról egy másiknak, akkor egyből leszólja, keresi a hibáit, beleköt a szemöldökébe, a mellébe, hajába stb. esetleg ri bancozza :D sok lány barátom van és megfigyeltem, hogy a 90%-uk ilyen. és nem féltékenyek vagy ilyesmi, tőlem nem akarnak úgy semmit ezt tudom, csak barátok, haverok :)
2016. júl. 11. 13:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mert irigyek vagyunk egymásra.
2016. júl. 11. 13:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok ilyen.De nekem is van barátnőm aki ha meglát egy csinos lányt vagy akinek több száz like van a képén le rib.ncozza.És azt mondja nem féltékenységből csak látszik rajtuk hogy azok.De szerintem vagy irigység beszélhet belőle vagy egyszerűen mindenkinél jobbnak hiszi magát!(Ettől függetlenül nagyon jó barátnőm.) 17/L
2016. júl. 11. 13:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam ezt csinálni, mert utálok másokban hibát keresni hisz mindenkiben van. De akik csinálják nyilván azért, mert irigyek vagy ha ismerik az illetőt és tudják, hogy milyen pl.egyr.banc, akkor azért. A szép csajokat pontosan azért nem szeretjük, mert szépek és ezt látva kicsit lejjebb csusszan az önbizalmunk de ezeken én már rég túltettem magam. Gondolom ha jóképű izmos fiúk társaságában vagy lányokkal akik nyilván nem irántad érdeklődnek hanem irántuk az neked se jó érzés. :) De tény és való, hogy a lányok ezekkel a dolgokkal többet foglalkoznak és utálkoznak.
2016. júl. 11. 13:42
 4/12 manó1235 válasza:
100%

Mi mindenkiben konkurenciát látunk vagy fatális ellenséget :D Ez ilyen, ha megfigyeled a lány barátságok is így zajlanak. Ha össze veszünk nem szólunk vagy 3 hétig, a fiúk fél óra múlva kibékülnek. Plusz: fiúk.. :D hogy nézel ki te idióta? - ez bók és őszinte. Lányok: jajj annyira szép az új műkörmöd. ( amúgy tök csúnya) ... tipikus :D

Ezért nevetek a fb képek alatti kommenteken is pl: istenem olyan gyönyörű vagy :O fullos <3 szeretlek :D .. írják egymásnak a 14-15 évesek is

2016. júl. 11. 13:42
 5/12 anonim ***** válasza:
xD mi csak azer nem szoljuk le egymást mer a 90% bu zi xD
2016. júl. 11. 13:47
 6/12 A kérdező kommentje:
nem is az, de lányoknál ez sokkal jobban megy! a fiúknál nincs méregetés meg ilyesmi csak nagyon kevés esetben talán
2016. júl. 11. 13:53
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
ÉN CSAK A RONDÁKAT SZÓLTAM LE
2016. júl. 11. 13:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Most úgy őszintén......miért nem teszed fel a lány barátaidnak, akik pontos választ fognak tudni adni???
2016. júl. 11. 14:05
 9/12 A kérdező kommentje:
amikor fel teszem azt mondják, hogy azért mert tényleg csúnyák szerintük és nem értik miért ennyire azok kb
2016. júl. 11. 14:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert az embernél kegyetlenebb faj nincs a bolygón.
2016. júl. 11. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!