Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért rivalizáltok ennyire egymással? Miért utáljátok a szép csajokat?
Mert gyarló vagyok :c Na de tényleg, sajnos nem vagyok hibátlan, és bizony van hogy ha valahol meglátok egy csajt akkor előkerülnek olyan szavak mint a ribi,prosti (csúnyábban, csak nem szeret a trágárságszűrő). Vagy azért mert ahogy kinéz vagy viselkedik az alapján nem tudok másra gondolni..pl.konkrétan fél segge kint lóg a nadrágból, de azért még feljebb húzza mert miért ne. Vagy fényes nappal az utcán csuklóig matat egy pasi nadrágjában. Ilyenek. Szimplán nálam szebb csajokra nem szoktam ilyeneket mondani, nem vagyok annyira gonosz :D Amúgy azok a lányok a legrosszabbak akik szépek és még normálisak is, na őket még utálni se lehet :D
Szóval összegezve, ez nálam egy nagyon rossz tulajdonság amin próbálok is változtatni, és nálam az önbizalomhiányra vezethethető vissza. Hogy mások miért csinálják..hát mert lányok ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!