Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért rivalizáltok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért rivalizáltok ennyire egymással? Miért utáljátok a szép csajokat?

Figyelt kérdés
akárhányszor megyek egy barátnőmmel utcán vagy akárhol, amikor feltűnik egy szép csaj, egyből leszólja, és kb mindegyik lány a másikat, illetve ha küldök képeket egy jó csajról egy másiknak, akkor egyből leszólja, keresi a hibáit, beleköt a szemöldökébe, a mellébe, hajába stb. esetleg ri bancozza :D sok lány barátom van és megfigyeltem, hogy a 90%-uk ilyen. és nem féltékenyek vagy ilyesmi, tőlem nem akarnak úgy semmit ezt tudom, csak barátok, haverok :)
2016. júl. 11. 13:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mert gyarló vagyok :c Na de tényleg, sajnos nem vagyok hibátlan, és bizony van hogy ha valahol meglátok egy csajt akkor előkerülnek olyan szavak mint a ribi,prosti (csúnyábban, csak nem szeret a trágárságszűrő). Vagy azért mert ahogy kinéz vagy viselkedik az alapján nem tudok másra gondolni..pl.konkrétan fél segge kint lóg a nadrágból, de azért még feljebb húzza mert miért ne. Vagy fényes nappal az utcán csuklóig matat egy pasi nadrágjában. Ilyenek. Szimplán nálam szebb csajokra nem szoktam ilyeneket mondani, nem vagyok annyira gonosz :D Amúgy azok a lányok a legrosszabbak akik szépek és még normálisak is, na őket még utálni se lehet :D

Szóval összegezve, ez nálam egy nagyon rossz tulajdonság amin próbálok is változtatni, és nálam az önbizalomhiányra vezethethető vissza. Hogy mások miért csinálják..hát mert lányok ><

2016. júl. 11. 21:46
 12/12 A kérdező kommentje:
szép és normális lány nagyon kevés van ezen ne aggódj :D mondjuk a szépség relatív :D a normálisság is valamilyen szinten
2016. júl. 11. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!