Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félénkek a lányok ennyire? Vagy csak én nem ismerek bevállalós csajokat?
Figyelt kérdés
Lenne mit megbeszélni :)))2016. nov. 1. 21:10
1/7 anonim válasza:
Mitől félnek a szexről? Mert én egy ilyen csajt sem ismerek 18l
3/7 anonim válasza:
Igen amúgy fiú létemre én is ezt tapasztalom, hogy sokszor így totál név nélkül is annyira titokzatosak egyesek, pedig itt tényleg az lenne a jó, hogy "büntetlenül" szabad beszélgetni szinte mindenről. Persze jó a titokzatosság is, de azért annak is megvannak a határai.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, általában csak a duma megy....pedig lenne feladat :)
2016. nov. 1. 21:27
5/7 anonim válasza:
nem biztos h félénkségről van szó, van h egyszerűen valaki nem akar válaszolni valamire, nem akar megtenni valamit. 20/L
6/7 anonim válasza:
Az attol fugg mi szamit bevallalos csajnak....egyszer megkaptam hogy csak nagy a szam es ugy se merem...mikor leterdeltem elgondolkozott a csavo hogy neki nagy a szaja nem is nekem mert en mernem csak neki mas tetszik szoval lehet megse kene...masik eset smaroltam egy sraccal (nekem bejott es nem csak a joerzes kedveert smaroltam vele) aztan megbeszeltuk par hetre ra hogy nala alszom, kozbe talizgattunk mar szinte elhittem, aztan kozolte velem hogy nem akar kapcsolatot csak dugni szokott a lanyokkal de jo ha elotte kiismermi oket, na akkor mondta hogy helo viszont latasra. Azota azt hangoztatja rolam hogy milyen nagyszaju vagyok es nem merek megtenni semmit. Hat nem ez volt a baj...
7/7 anonim válasza:
az a tré, hogy nektek az anál az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!