Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor számít egy lány 'beválla...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor számít egy lány 'bevállalósnak'?

Figyelt kérdés
milyen dolgok azok, amik már úgymond nem tartoznak az 'alapvető' szexuális dolgok közé és aki megteszi őket, az már bevállalósabb szerintetek, mint az átlag? konkrét dolgokra gondolok

2016. júl. 27. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Anál. :)
2016. júl. 27. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
31%

Csak annyit írok neki privátban, hogy

Szia!

Szetetkezünk?

Ő meg csak annyit kérdez vissza, hogy

Nálad vagy nálam?

23/F

Ő a bevállalós. ;)

2016. júl. 27. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

Mer, és akar újítani. Például pózokban, helyszínekben. Szereti feszegetni a határokat, nem idegenkedik az újdonságoktól. Nem kényelmesedik el, fenntartja a vadmacskát önmagában. Szerintem legalábbis, én is iyen vagyok. ;)

19L

2016. júl. 27. 21:08
 4/7 Noren1989 ***** válasza:
72%

Ha azt mondja, hogy 5000-ért bármit bevállal....betonozás, hegesztési munkák, forgácsolás.

26/F

2016. júl. 27. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:
9%
#3! Izgalmas lehetsz!
2016. júl. 27. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor bevállalós a nő, hogy ha tolod hátulról, majd véletlen átcsúszik análba és nem ugrik fel tőle az asztalra
2016. júl. 28. 00:43
 7/7 anonim ***** válasza:
hármaskát szívesen megismerném :D 25/F
2016. aug. 20. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!