Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ázsiai lányok valójában jobbak az ágyban?
Nem tudom,hol tudnék ilyen lányokkal beszélgetni,ismerkedni!
Nekem nagyon bejönnek a kínai,japán,hölgyek.
Hát hogyne,egyből felteszek egy a kérdést,és már mindjárt arra gondolsz hogy ki akarom használni a nőket.
De ez egyáltalán nem igy van,számomra a szexben nagyon fontos hogy,hogy a partnerem legalább annyira élveze az együttlétet mint én.
Tulajdonképpen nem értem hogy miért kell egyből bunkózni meg le hurrogni, a kérdést azon szempontból tettem fel,mert kíváncsi vagyok hogy Ti hogy vélekedtek erröl a témáról.
Megint az a csúnya általánosítás. Itthon is vannak jobb, illetve kevésbé jobb lányok, mint ahogyan Keleten is. Lehet, hogy ez azért terjedt el, mert Nyugattal ellentétben, Keleten nem tartották tabunak a szexet, ezért terjedtek ott el különböző csábítási módok, technikák, pozíciók. Régebben a keleti lányokat tanították arra, hogy hogyan legyenek jó szeretők, viszont ez régen volt, akkor az ázsiai lányok tényleg jobban tudták a dolgokat, de mivel a mostani helyzet eltérő, és a szexualitás már annyira itt sem tabu, Kelet pedig elnyugatiasodott, így ezt nem jelenteném így ki. Próbáldd ki! :)
Bár egyik ismerősöm Japánban él, és azt mondja, hogy a japán lányok olyanok szex közben, mint akit éppen erőszakolnak... Kicsit furcsák. A többi keleti hölygyről nem tudok nyilatkozni. Az tuti, hogy pár meglepő dolgot tudnak mutatni.
Nem is tudom mitől tetszenek ennyire nekem ők,mégis a módorjuk is más szerintem,kedves,aranyos,mosolygóssak,és többségében segítőkészek.
Gondolom én más nevelésbe is részesülnek mint mi.
Valahogy úgy érzem,hogy megbolondulok értük. Egyszerüen gyönyörüek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!