Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ázsiai lányok valójában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ázsiai lányok valójában jobbak az ágyban?

Figyelt kérdés
Egyszer valahol halottam hogy sokkal oda adóbbak tudnak lenni az ágyban.

2016. júl. 27. 13:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki és megtudod!
2016. júl. 27. 13:48
 2/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom,hol tudnék ilyen lányokkal beszélgetni,ismerkedni!

Nekem nagyon bejönnek a kínai,japán,hölgyek.

2016. júl. 27. 13:51
 3/19 anonim ***** válasza:
70%
Barátnőm szerint nagyon jók, ő imádja őket.
2016. júl. 27. 13:54
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
lehet, nemvolt még szerencsém hozzájuk de nagyon jólenne már :D
2016. júl. 27. 13:58
 5/19 anonim ***** válasza:
37%
Mi van még jobban ki akarod használi a nőket, és lusta vagy egy ujjad is mozdítani, hogy a nőnek is jó legyen, ezért inkább keresel egy "még odaadóbbat"?
2016. júl. 27. 13:58
 6/19 anonim ***** válasza:
62%
Jobbak mint a magyar lányok .......
2016. júl. 27. 14:00
 7/19 A kérdező kommentje:

Hát hogyne,egyből felteszek egy a kérdést,és már mindjárt arra gondolsz hogy ki akarom használni a nőket.

De ez egyáltalán nem igy van,számomra a szexben nagyon fontos hogy,hogy a partnerem legalább annyira élveze az együttlétet mint én.

Tulajdonképpen nem értem hogy miért kell egyből bunkózni meg le hurrogni, a kérdést azon szempontból tettem fel,mert kíváncsi vagyok hogy Ti hogy vélekedtek erröl a témáról.

2016. júl. 27. 14:11
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Megint az a csúnya általánosítás. Itthon is vannak jobb, illetve kevésbé jobb lányok, mint ahogyan Keleten is. Lehet, hogy ez azért terjedt el, mert Nyugattal ellentétben, Keleten nem tartották tabunak a szexet, ezért terjedtek ott el különböző csábítási módok, technikák, pozíciók. Régebben a keleti lányokat tanították arra, hogy hogyan legyenek jó szeretők, viszont ez régen volt, akkor az ázsiai lányok tényleg jobban tudták a dolgokat, de mivel a mostani helyzet eltérő, és a szexualitás már annyira itt sem tabu, Kelet pedig elnyugatiasodott, így ezt nem jelenteném így ki. Próbáldd ki! :)

Bár egyik ismerősöm Japánban él, és azt mondja, hogy a japán lányok olyanok szex közben, mint akit éppen erőszakolnak... Kicsit furcsák. A többi keleti hölygyről nem tudok nyilatkozni. Az tuti, hogy pár meglepő dolgot tudnak mutatni.

2016. júl. 27. 14:33
 9/19 anonim ***** válasza:
Mivel általában szubmisszívek, ezért lehetséges.
2016. júl. 27. 14:50
 10/19 A kérdező kommentje:

Nem is tudom mitől tetszenek ennyire nekem ők,mégis a módorjuk is más szerintem,kedves,aranyos,mosolygóssak,és többségében segítőkészek.

Gondolom én más nevelésbe is részesülnek mint mi.

Valahogy úgy érzem,hogy megbolondulok értük. Egyszerüen gyönyörüek.

2016. júl. 27. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!