Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ázsiai lányok valójában jobbak az ágyban?
Figyelt kérdés
Egyszer valahol halottam hogy sokkal oda adóbbak tudnak lenni az ágyban.2016. júl. 27. 13:39
11/19 anonim válasza:
Engem is érdekelnének keleti lányok.
25f
12/19 anonim válasza:
Tajvani ismerősöm szerint fadarabok (akikkel Ő volt, nem általánosítok), hiába rakta felülre őket akkor is csak Ő dolgozott.
13/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, ez mondjuk egyén függő szerintem.
Van aki tényleg mindent beletesz,hogy a partnerének a lehető legjobb legyen. Van aki meg fekszik akár egy fadarab és haggya hogy dolgozanak rajta. Magyar lányok közt is vannak ilyen úgy mond "fadarabok".
Szóval szerintem nem nemzétiség függő az ,hogy kitől milyen szexben részesülsz.
2016. júl. 28. 17:50
14/19 anonim válasza:
Marhaság. Igénytelenebbek és szőrös, ápolatlan a micsodájuk és az jön be sok férfinak igazán ezért alakulnak ki hamis sztereotípiák.
15/19 anonim válasza:
16/19 A kérdező kommentje:
Amiket az utolsó linkelt az egytől-egyig mind gyönyörű!
A másik meg hogy igazából engem a szörös punci sem zavar,szüleink időszakában sem volt divat borotválni a punci tájékát. Azonban még is fennt maradt az emberiség.
És szerintem attol hogy szörös valaki az nem feltétlen azt jelenti hogy igénytelen.
2016. aug. 1. 11:03
17/19 anonim válasza:
Imádom én is az ázsiai lányokat! :)
18/19 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok vele egyedül! :)
2016. aug. 1. 15:20
19/19 anonim válasza:
csak azt tudom ,hogy a bőrük olyan sima, selymes amilyent még nem tapasztaltál , ha nem tapintottál ázsiai csajt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!