Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltatok már olyan párkapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már olyan párkapcsolatban, hogy úgy éreztétek a párotok valójában nem rajong a farkatokért?

Figyelt kérdés
De szeretett, szerelmes meg amúgy jó volt együtt lenni csak úgy általában vagy a szex is de mégis magát a szerszámotokat annyira nem kedvelte ilyen olyan okokból. Sok minden kifogásolható ostobaságot olvastam már itt lányok (?) részéről amikre nem is gondoltam korábban hogy probléma lehet pl.: túl sötét színű. Eszembe nem jutott volna, de itt írták, hogy az is egy negatívum, elég egybehangzóan.. stb,stb...

#nincs k #edvem
2016. júl. 16. 02:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen párom akinek nem tetszett a farka... viszonylag Fehérbörű volt de a farka fos sárga volt és ami különösen nem tetszett az hogy a makk meg piros volt neki.. KB mikor valakinek gombás gyulladásos fertőzése van. Nyilván szex nem volt köztünk mert akkor még szűz voltam csak próbálkoztunk ismerkedni egymás testével.. De egyszerűen még a Petting se ment... Valahogy nem vitt rá a lélek hogy a számba vegyem és orálozzak neki... Pedig egy végtelenül rendes aranyos jószívű srác volt. De egyszerűen nem ment... Ezt a részt hanyagoltuk is.. Majd jött neki az érettségi, Főiskolára ment így a távolság miatt úgy döntöttünk hogy vége. 22 N
2016. júl. 16. 05:56
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

Én undorodom a pasimétól, mert már nagyon öreg. De az X6-os meg a Seychelles-szigeteki nyaralás mindenért kárpótol. :)

23/L

2016. júl. 16. 07:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez a te bajod 2-es,te választottad! Jobb nem lesz!
2016. júl. 16. 09:37
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

# 3

Női intuícióm azt súgja, hogy a 2. hozzászólónak saját farka van. :-)

2016. júl. 16. 11:32
 5/7 Noren1989 ***** válasza:

Voltam már igen. Ettől függetlenül kielégített.

26/F

2016. júl. 16. 12:21
 6/7 A kérdező kommentje:
már elnézést de az 1 normális 22/L válaszon kivül milyen retek válaszokat adtok? :(
2016. júl. 17. 00:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a Seychelles-szigeteki nyaralásos - szerintem poénnak szánt - hozzászólást nem értékelted, akkor azt azért elárulnád, hogy a 5. hozzászólásban mi kifogásolnivalót találtál? Köszi, ha megteszed.
2016. júl. 17. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!