Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú párkapcsolatban élők, ti mit csináltok ha nem jó a szex?
Nincs meg a vágy a részemről. Nem tudom visszahozni, mindent próbáltam már. Muszájból csinálom.
A szexet viszont kívánom, de a párommal nem.
Most ilyenkor mi van?
Szakítani nem fogok, már nem lehet. Megcsalni nem akarom. Akkor ez ennyi? Törődjek bele?
Beszéld meg vele, hogy házibarát (ha nő vagy), ha meg férfi, akkor egy háztartási alkalmazott, akit néha el is kaphatsz :-P
Olyan egyébként nincs, hogy "nem lehet" ...
Hasonló helyzetben voltam a barátnőmmel, úgy egy éve. A szex nem volt már az igazi, pedig szerintem sokkal színesebb volt, mint a legtöbb párnak. Egyébként érzelmileg teljesen egy hullámhosszon voltunk, viszont ez az "apró kis" gond szép lassan kezdte megfertőzni a kapcsolatot. Jó 10 hónapig húzódott, bár fel voltam rá készülve, de mégis szar volt. Annak ellenére, hogy gyönyörű barátnőm volt, vele a szex, egyáltalán nem hiányzik, de mint ember, mint társ nagyon is.
Nehéz ebben bármit is tanácsolni. Előbb vagy utóbb el fog indulni ez a kapcsolat újra pozitív vagy menthetetlenül negatív irányba. Ha utóbbi lesz, nem fogod bánni, mert nem fogod megkapni azt, amire vágysz. Szerintem egy jó kapcsolat akkor igazán jó, ha mind a ketten 120%-on vagytok, ha ez 100 alá megy, akkor onnan nagyon nehéz visszahozni.
5-ös, ez a gond. Társnak tökéletes, csak a vágy tűnt el. Most ezért adjam fel? Mással ugyanez lenne egy idő után.
Nem használ ki, megtanultam az orgazmust, de ettől függetlenül nem kívánom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!