Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hosszú párkapcsolatban élők,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú párkapcsolatban élők, ti mit csináltok ha nem jó a szex?

Figyelt kérdés

Nincs meg a vágy a részemről. Nem tudom visszahozni, mindent próbáltam már. Muszájból csinálom.

A szexet viszont kívánom, de a párommal nem.

Most ilyenkor mi van?

Szakítani nem fogok, már nem lehet. Megcsalni nem akarom. Akkor ez ennyi? Törődjek bele?

2016. júl. 7. 12:56
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék.
2016. júl. 7. 12:59
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lány vagy ezek szerint. Ennek úgyis vége, húzhatod még pár évig, de nem oszt nem szoroz. Megcsalod - ahogy én is -, elválsz/kidobod. Kb ennyi a választásod
2016. júl. 7. 13:00
 3/39 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele, hogy házibarát (ha nő vagy), ha meg férfi, akkor egy háztartási alkalmazott, akit néha el is kaphatsz :-P

Olyan egyébként nincs, hogy "nem lehet" ...

2016. júl. 7. 13:00
 4/39 anonim ***** válasza:
Miért nem kívánod már a párod? Elhízott?
2016. júl. 7. 13:02
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben voltam a barátnőmmel, úgy egy éve. A szex nem volt már az igazi, pedig szerintem sokkal színesebb volt, mint a legtöbb párnak. Egyébként érzelmileg teljesen egy hullámhosszon voltunk, viszont ez az "apró kis" gond szép lassan kezdte megfertőzni a kapcsolatot. Jó 10 hónapig húzódott, bár fel voltam rá készülve, de mégis szar volt. Annak ellenére, hogy gyönyörű barátnőm volt, vele a szex, egyáltalán nem hiányzik, de mint ember, mint társ nagyon is.

Nehéz ebben bármit is tanácsolni. Előbb vagy utóbb el fog indulni ez a kapcsolat újra pozitív vagy menthetetlenül negatív irányba. Ha utóbbi lesz, nem fogod bánni, mert nem fogod megkapni azt, amire vágysz. Szerintem egy jó kapcsolat akkor igazán jó, ha mind a ketten 120%-on vagytok, ha ez 100 alá megy, akkor onnan nagyon nehéz visszahozni.

2016. júl. 7. 13:03
 6/39 anonim ***** válasza:
Szakítok. Sosem hoznám magam olyan kiszolgáltatott helyzetbe amiből nincs visszút. Sosem hagynám, hogy bárki is használjon engem, és örökre megundorodnék olyan pártól aki képes élvezni a szexet úgy, hogy nekem nem jó.
2016. júl. 7. 13:05
 7/39 A kérdező kommentje:
Nem hízott el, jobban néz ki, mint valaha. 9 éve házasok vagyunk, egyszerűen nem kívánom, nem tehetek róla. Tényleg próbáltam. Nem tudnék tükörbe nézni, ha félrekefélnék.
2016. júl. 7. 13:05
 8/39 anonim ***** válasza:
Mivel minden egyéb lehetőséget kizártál és a beletörődés szerintem hülyeség mozgass meg mindent, hogy visszajöjjön a vonzalom. Olvass utána, szexuálpszichológus, beszélgessetek kettesben stb. F
2016. júl. 7. 13:08
 9/39 A kérdező kommentje:

5-ös, ez a gond. Társnak tökéletes, csak a vágy tűnt el. Most ezért adjam fel? Mással ugyanez lenne egy idő után.

Nem használ ki, megtanultam az orgazmust, de ettől függetlenül nem kívánom vele.

2016. júl. 7. 13:11
 10/39 anonim ***** válasza:
nem akarsz félrekefélni, jó. Akkor mit akarsz? nem fogod megkívánni, előbb-utóbb ő is észreveszi és ő fog lelépni. OLyan mintha a haverod lenne. Van ennek értelme?
2016. júl. 7. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!