Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú párkapcsolatban élők, ti mit csináltok ha nem jó a szex?
Nincs meg a vágy a részemről. Nem tudom visszahozni, mindent próbáltam már. Muszájból csinálom.
A szexet viszont kívánom, de a párommal nem.
Most ilyenkor mi van?
Szakítani nem fogok, már nem lehet. Megcsalni nem akarom. Akkor ez ennyi? Törődjek bele?
Meg tudnád fogalmazni mi okozta a változást?
Miért nem kívánod már?
Nem túl régen én is szembesültem ezzel a problémával.
Csak a másik félként.
Nem mondta meg az exem az igazat,(legalábbis azt nem hiszem el amit mondott)de valószínűleg megváltoztak az érzelmei velem kapcsolatban az incidensek hatására.
Ez lehetett a valós oka.
Nem ezért,de vége is lett a kapcsolatnak :(
Ez a békás válasz jó volt, jót röhögtem rajta :-D Mennyivel könnyebb lenne minden :-D Csak élni a mának,és odadörgölőzni a kuruttyoló békacsávókhoz. :-D
Nem tudom mi ennek az oka, ha tudnám, akkor meg tudnám oldani. Nem volt konkrét esemény, és még csak azt se mondanám, hogy kiszerettem belőle, mert nem, csak valahogy átalakult a kapcsolatunk az évek alatt. Lehet, hogy a gyerek miatt, lehet, hogy sose voltunk igazán egy hullámhosszon szexuálisan, lehet, hogy változtunk, lehet, hogy egyik se, vagy mind egyszerre. Tényleg nem tudom biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!