Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hosszú párkapcsolatban élők,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú párkapcsolatban élők, ti mit csináltok ha nem jó a szex?

Figyelt kérdés

Nincs meg a vágy a részemről. Nem tudom visszahozni, mindent próbáltam már. Muszájból csinálom.

A szexet viszont kívánom, de a párommal nem.

Most ilyenkor mi van?

Szakítani nem fogok, már nem lehet. Megcsalni nem akarom. Akkor ez ennyi? Törődjek bele?

2016. júl. 7. 12:56
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Eltartanám igen. De honnan veszed, hogy én magamhoz láncolom. Ez hülyeség. Nem a pénz meg a szex a kapcsolat alapja. Csomó más dolog köt össze a másikkal ennyi év után. Ugyanannyira szeretem, csak már nem ugyanúgy. Ha nem így lenne nem dilemmáznék ezen.
2016. júl. 7. 14:35
 22/39 A kérdező kommentje:
20-as, a libidóm az nem csökkent.
2016. júl. 7. 14:37
 23/39 anonim ***** válasza:
16#: mert még nem találtam meg a jelöltet. Egyelőre keresem.
2016. júl. 7. 14:41
 24/39 anonim ***** válasza:
Világos, akkor gyakorlatilag koloncként van rajtad, ha akarna mehetne Isten hírével? Miért nem mondod meg neki, miért nem rakod ki vagy miért nem keresel te mást? Valami mégis összetart: nem szereted, nem kívánod, de szerinted nem a ráutaltságod miatt vagytok együtt. Akkor mi miatt? A lakás?
2016. júl. 7. 14:42
 25/39 anonim ***** válasza:
23# helyes és igazad van
2016. júl. 7. 14:42
 26/39 A kérdező kommentje:
Milyen kolonc? Milyen nem szeretem? Olvasd el újra amit írtam.
2016. júl. 7. 14:58
 27/39 anonim ***** válasza:
Ha egy nőnek meg kell erőszakolnia magát, hogy a párjával együtt legyen akkor szereti szerinted?
2016. júl. 7. 15:23
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Akik nem értik képzeljetek már el egy világ legjobb barátságát, vagy egy világ legszebb szülő gyerek viszonyát, vagy kapcsolatot szerzetesek között. Rengeteg nagyon mély emberi kapcsolat van, ami nem a szexen és a fizikai vágyon alapul.
2016. júl. 7. 15:48
 29/39 anonim ***** válasza:
kivéveha az egyik szerzetes gondolja csak, hogy a te példásádnál maradjunk, a másik viszont szexelne...akkor gond van, főleg ha korábban a másik szerzetes is szexelt csak aztán elfeljetett szólni, hogy most már neki nem megy és akkor most mi legyen ugye, mert ha szeretem megbeszélem vele
2016. júl. 7. 16:00
 30/39 anonim ***** válasza:
akkor marad a szenvedés. sok ember a lelki érzékenysége miatt szenvedésként éli meg az életet: majd a következő életed jobban sikerül, lehet még akkor is ha egy őserdőben születsz újjá színes békaként... gondold el az összes békafickó utánad fog epekedni...
2016. júl. 7. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!