Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők! Ti milyen időszakonként szexeltek, és akkor mennyi ideig?
6 éve vagyunk együtt a párommal.
Mi is 1-2 naponta szeretkezünk
Hogy menyi ideig? Amedig jól esik :)
23L
1-2 naponta az korrekt. Nalunk az 1-2 naponta, illetve a napi 1-2 kozott ingadozik evszaktol, paratartalomtol, szeljarastol fuggoen.
30F 22L
Van hogy x napig semmi. ( húzzuk egymást vagy valami ) van hogy Naponta többször is :) de általában 1/2 nap az teljesen normális :) :D
Közben néha kis petting / izgi üzi / kép / videó :D
Mivel csak hétvégén találkozunk, így heti 2-3.
Ő mindig csinálná, de én nem bírom annyiszor.
Ha minden jól megy, ősztől összeköltözés, és attól már most félek :D 20L,26F
5-ös vagyok
változó, hogy mennyi ideig tart. Volt, hogy 2 hétig nem voltunk együtt, akkor egymásnak estünk, kb. 10 percig tartott. Van (általában ez szokott lenni), hogy az előjáték 10-15 perc, 25-30 perc maga a szex, és utána pedig összebújás stb
Az volt egy durva alkalom, mikor hajnali 4-kor keltett, és 5-ig nyomatta. Na ott kész voltam. Eleve a hajnal necces nekem..
Relatív,
orál mindennapos. (ha ő épp menzeszel, akkor csak kielégít)
de függ, hogy ki mennyire fáradt. akkor heti 3-4 alkalom
De ha egyszerre vagyunk pihenősek akkor akár egy nap 3-4-szer is egymásnak esünk egy jó fél órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!