Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, tegyük fel olyan párkapc...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, tegyük fel olyan párkapcsolatban vagytok, ahol mindent megkaptok a barátnőtöktől az ágyban (orál, anál, stb. )?

Figyelt kérdés
Közben megismertek egy lányt akivel úgy alakulnak a dolgok, hogy megcsalhatnátok vele a barátnőtöket, akkor ez visszatartó erő lenne, hogy nem szenvedtek hiányt semmiben a barátnőtökkel és így nem akkora a kísértés, vagy ugyanakkora az esélye a megcsalásnak, mert nem a megszokott lányról van szó, akivel több éve együtt vagytok?
2016. máj. 18. 21:51
 1/10 RRR ***** válasza:
100%

ha szeretem és minden téren ok../nem csak a szex/

akkor meg se fordulna ilyesmi a fejemben

2016. máj. 18. 21:57
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
A legtöbb esetben szerintem nem ezek számítanak, sokkal inkább, hogy "friss hús" van a láthatáron.
2016. máj. 18. 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen feleség mellett, észre sem venném, hogy vannak más nők is.
2016. máj. 18. 23:36
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
#3 dehogynem
2016. máj. 19. 08:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem pont fordítva van a helyzet. Másfél éve vagyunk együtt, vaginális szexben nincs hiány, igaz általában annyi, hogy felül fekszik rajtam mert "máshogy nem tud elélvezni". Jobb napokon ha már elment befejezhetem kutyapózba. Orál csak a kapcsolat elején volt, akkor le is nyelt, később ha már látta, hogy élvezni készülök már csak kézzel csinálta, mára viszont az orál el is tűnt. Nekem sem hagyja, hogy csináljam, pedig a kapcsolat elején ez is volt és élvezte. Anál néha szóba hozom finoman, viccesen, de úgy néz rám, mintha nem tudom milyen istentelen dolgot mondanék és kérdezi, hogy oda?? mostanában ha felül van, próbálok az ujjammal a popsiluknál játszani, megérinteni, és úgy tűnik hogy nagyobbat élvez mikor rajta van az ujjam a lyukon. Egyszer még az első hónapkban majdnem belenyultam így szex közben, de kérdezte, hogy te hol nyulkálsz?? szinte leüvöltötte a fejem.

Na most a munkahelyen van egy gyönyörű csaj, nagyon közvetlen, sokat beszélgetünk, szexről is, és kiderült, hogy szereti az anált. Úgy érzem vonzódik hozzám. Nincs kapcsolata, és folyamatosan érdeklődik hogy megvan e még barátnőm, meghogy kijövünk-e jól...

Szerintetek próbáljak rá a csajra és hagyjam a barátnőmet, vagy hogy tudnám rávenni, hogy legyen nyitottabb szexuális téren?

2016. máj. 19. 08:52
 6/10 A kérdező kommentje:

Először sztem mindenképp beszélj a barátnőddel, hogy neked ez örömet okozna, meg ezzel fel tudnátok dobni a nemi életeteket. Bár vannak olyanok, akik teljesen el vannak zárkózva az ilyen dolgoktól, pedig lehet ha kipróbálnák, még tetszene is nekik.

Nekem jó érzés látni, hogy a barátomnak ez örömet okoz, már csak ezért sem tiltakoznék ellene, még persze nekem is jól esik. Szerintem ez alap egy kapcsolatban, hogy megpróbáljuk a lehető legtöbb módon kényeztetni a párunkat és nem csak azokat ismételgetni ami nekünk jó.

Ha meg teljesen hajthatatlan, akkor az dönt, hogy enélkül is szereted-e annyira, hogy együtt maradjatok, vagy nem, és lezárod.

2016. máj. 19. 10:24
 7/10 anonim ***** válasza:

5ös, egy önző kis féregnek tudlak leginkább elképzelni :D

egyébként igen, szakíts a barátnőddel. aztán próbálkozz a másik csajnál.

2016. máj. 19. 10:52
 8/10 anonim ***** válasza:
66%

#5 A barátnőd le se sz. téged, az érzéseiddel együtt. Te írtad le, tehát téged neveznek önzőnek. Csak az a baj, hogy a csajod még önzőbb.

Dobd ki minél előbb, mert ez csak rosszabb lesz. Sajnos tapasztalat. :-(

2016. máj. 19. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:
45%

#8hoz. Véletlen elküldtem.

Most még csak az ágyban látod a problémát. De a csaj személyisége ilyen. Késöbb is majd mindenben egyedül akar dönteni, és elvárja, hogy te azt elfogadd. És ez lesz az igazi probléma! Szexért mehetsz a szomszédba, de ilyen nő mellett csak lábtörő lehetsz.

2016. máj. 19. 12:42
 10/10 anonim válasza:
Eszembe se jutna más nőre "úgy" nézni! Minek ha megkapok mindent?
2016. jún. 26. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!