Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban élő fiúknak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő fiúknak! Ez sok lenne a barátnőtöktől? (lent)

Figyelt kérdés

Elég régóta vagyok együtt a párommal,nekem szex terén ő volt az első,meg érzelmek terén is(első szerelem).

Én őt nagyon kívánom mindig,naponta akár 4 menet is beleférne,de hát külön élünk,meg egyéb elfoglaltságok ugye......de így is az esti egy menet meg van oldva,viszont párszor megemlíti már nekem amikor "hisztizek" ,amiért nincs kedve vagy ereje szexelni/szeretkezni,hogy "ennyiszer csináltuk már a héten,szerintem ez nem kevés".

És tudom,hogy igaza van,és félek,hogy már meg fog unni,én legszívesebben folyton rámásznék:S

Fiúk,nektek sok lenne ha minden este,vagy legalább heti 4szer is együtt lennétek a barátnőtökkel úgy?

Félek hogy a párom be-sokkal.

2012. szept. 22. 21:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
gyere hozzám :D Én bírnálak.
2012. szept. 22. 21:13
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem:D
2012. szept. 22. 21:14
 3/17 A kérdező kommentje:

Eddig megnyugtató:D

:)

2012. szept. 22. 21:15
 4/17 anonim ***** válasza:
Te vagy az álomnő.
2012. szept. 22. 21:16
 5/17 anonim ***** válasza:

A szex 1 párkapcsolat alapvető része, ráadásul a sok szex egészséges.

Én igazából egy meg nem unhatatlan dolognak tartom, emiatt nem hiszem hogy meg unna bár tény és való hogy néha már tényleg fáradt hozzá az ember.

Hisz végül is átlagban a munka nagy nehezét mi végezzük közbe :D

2012. szept. 22. 21:16
 6/17 A kérdező kommentje:

Én nem várom,hogy ő végezze a munka nagy nehezét,sőt,én szoktam kérlelni,hagy legyek felül,semmire nem kell kérnie,mindent magamtól is megteszek,mert élvezem :)

Persze van,hogy ő robotol :D

2012. szept. 22. 21:18
 7/17 anonim ***** válasza:
Jöhetsz :D
2012. szept. 22. 21:18
 8/17 A kérdező kommentje:

Jó kis válaszok:)

De most gondoljatok bele,azért nem unnátok tényleg ha a nőtök napi 4 szer rátok mászna,és minimum egy órás menetet akarna?:O

2012. szept. 22. 21:24
 9/17 anonim ***** válasza:
örülnék ha egyáltalán lenne barátnőm :D de nem nagyon kellek senkinek. :D egy csúnya srác. F/21
2012. szept. 22. 21:30
 10/17 A kérdező kommentje:
olyan ,hogy csúnya pasi nem létezik,csak felszínes nők ;)
2012. szept. 22. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!