Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő fiúknak! Ez sok lenne a barátnőtöktől? (lent)
Elég régóta vagyok együtt a párommal,nekem szex terén ő volt az első,meg érzelmek terén is(első szerelem).
Én őt nagyon kívánom mindig,naponta akár 4 menet is beleférne,de hát külön élünk,meg egyéb elfoglaltságok ugye......de így is az esti egy menet meg van oldva,viszont párszor megemlíti már nekem amikor "hisztizek" ,amiért nincs kedve vagy ereje szexelni/szeretkezni,hogy "ennyiszer csináltuk már a héten,szerintem ez nem kevés".
És tudom,hogy igaza van,és félek,hogy már meg fog unni,én legszívesebben folyton rámásznék:S
Fiúk,nektek sok lenne ha minden este,vagy legalább heti 4szer is együtt lennétek a barátnőtökkel úgy?
Félek hogy a párom be-sokkal.
"De most gondoljatok bele,azért nem unnátok tényleg ha a nőtök napi 4 szer rátok mászna,és minimum egy órás menetet akarna?:O"
NEM :)
24/F
lányként hozzászolok:)
én is szeretek napi szinten többször is szeretkezni, sajnos párom nem az a tipus:/
Heti 4?Napi négy testvéreim!:D
Egyébként meg f*szkivan hogy a puha p*csűeknek vannak ilyen női!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!