Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan! Attól, hogy anya lettem már nem lehetnek vágyaim és nem lehetek ugyan az a bevállalós csaj az ágyban?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet,hogy szoktam privátokat kapni itt az oldalon ha válaszolok ide-oda. Az üzenetek persze csajozós hangvételűek többségében. Amikor kultúráltan leírom ,hogy köszönöm, de nem ismerkedek mert komoly párkapcsolatom van gyerkőccel, akkor meg a válaszokból az jön le,hogy szégyeljem magam mert anyaként ilyen témákkal foglalkozok. Egyébként csak a szokásos vibris, orálos,lovaglós, orgazmusos, popószex-es,hol/hogyan témakörökről van szó, semmi extra. Szeretek új dolgokat kipróbálni és szeretem izgalmassá tenni az együttlétet. Anyaként már nem illik? Egyébként a húszas éveim második felében járok.2016. aug. 27. 13:28
2/8 anonim válasza:
Dehogynem. Anyaként se add fel, ami tetszik. Örülj a párodnak, a közös gyereketeknek, és élvezd, amit szeretsz!
3/8 anonim válasza:
az h anyuci vagy csak még izgatóbbá teszi a dolgot..igenis legyél egy perverz állat :D
4/8 anonim válasza:
De lehetsz! Remélhetőleg a férjed örül neked! Éljetek boldogan! És beszélgess még itt (és máshol is) sokáig!
5/8 A kérdező kommentje:
Én sem érzem,hogy baj lenne velem. Inkább azt gondolom, hogy tízenéves kisfiúk szemében szűnik meg nőnek lenni egy anya, de azért érdekelt más véleménye is. Köszönöm!
2016. aug. 27. 14:18
6/8 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi gond :) 21L
7/8 anonim válasza:
Nyugi kérdező, valószínűleg éretlen tinik, akik ezt írják.
Igen is anyaként és feleségként is lehet, sőt kell is nőnek maradni és nem kell lehúzni a redőnyt!:) Attól, hogy feleség és anya lettél, még nem szűntél meg nőnek lenni.
Üdv egy szintén a húszas évei második felében járó kisgyerekes anyuka!:)
8/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kell szégyelned magad. Totál normális dolog hogy nem felejtesz el nőnek lenni és kielégítitek a vágyaitokat. Én 11 hetes kismama vagyok és minden nap kívánom a szexet. A férjemnek szerencsére nincs ellenére így ki is elégít. Terhesség előtt is heti 2-3 hancúr megvolt. Szülés után sem szeretném ha ez változna. Ne foglalkozz vele mit mondanak mások,a lényeg hogy te érezd jól magad a bőrödben. 😄 30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!