Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavar ha a lány jóval alacsonyabb?
Figyelt kérdés
Csak 160cm vagyok, ez engem zavar nagyon főleg hogy egy kb. 90-es fiúval készülök összejönni. Csak a válláig érek.
Titeket zavarna ez pl csóknál?
15L
2017. jún. 16. 20:20
1/13 anonim válasza:
Ha szereted teljes szivedből akkor nem fog zavarni csóknál sem
12L
2/13 anonim válasza:
172 centi vagyok. A legalacsonyabb barátnőm 155 centi volt, a legmagasabb 185. De egyszer majdnem összejöttem egy 198 centissel is.
Van, akit az ilyesmik zavarnak, de én úgy vagyok vele, ha valakit szeretek, és vonzódok hozzá, akkor édesmindegy, hogy most állva meddig ér nekem. :D
3/13 anonim válasza:
Engem nem zavarna 198 cm 16 éves srác vagyok ha csókról lenne szó akkor ülve megoldanám vagy ha nem tudunk leülni akkor felkapom ;) most is próbáltam
4/13 anonim válasza:
összejönni egy alacsonyabb lánnyal (ő kezdett el flörtölni) és a végére kidugult hogy van barátja és ő emiatt nem szeretne többet, pedig az elején más volt :`( ui előző vagyok
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mostmár megnyugodtam. ^_^
2017. jún. 16. 20:59
6/13 anonim válasza:
Én még nálad is alacsonyabb, 152 cm vagyok.:\
15L
7/13 anonim válasza:
Én még örülök is neki, ha egy lány alacsony. Szerintem az jó dolog. (én magas fiú vagyok) Csak jól át kell ölelni és felemelni :D :)
8/13 anonim válasza:
Én szeretem a pici lányokat. Meg a magasakat,a soványakat,ducikat,barnát,szőkét,feketét,vöröset,rövid hajút,vállig érőst,hosszú hajút,szoknyást,lófarokba kötött haj,nagy karika fülbevalós vagy függős,bármilyen csizmás,bikini papucsos,kopogós cipős,bármilyen zöld ruha van rajta.Ha vörös és zöldfelsőben, lófarokba kötött hajjal,függővel, szoknyában ,kopogós csizmában meglátom akkor ott a helyszinen elalélok. De tök mind1 csak normális legyen.
10/13 anonim válasza:
nem zavar, ha szerelmes vagyok belé akkor tök mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!