Neked van olyan ember az életedben akit szívből utálsz? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2019. okt. 31. 11:46
11/14 anonim válasza:
Van, de egész életem során csak ez az egy.
Egy agresszív, erőszakos, pszichopata, aki úgy manipulál egy hozzám közelállót, hogy az (talán) észre sem veszi.
12/14 anonim válasza:
Igen. Munkahelyen, semmihez nem ért, még egy jogsit sem tud letenni 10 éve. Próbál nyalni a főnököknek, némi előnyért. Senki nem kedveli.
13/14 anonim válasza:
Ma már nincs: elfogadom, hogy ő ilyen, de nem nagyon beszélünk, vagy valami. Ellenben nekem is változnom kellett ehhez. Az élet mindent elrendez.
14/14 anonim válasza:
Elég sok embert utálok teljes szívemből. Volt, hogy tényleg mérgezett az utálat, de sokszor meg erőt adott, hogy leküzdjek néhány keményebb akadályt az életben. Itt egyetemen egy tanárt például nagyon utáltam mert ötször megbuktatott a tárgyából és hatodik alkalomra is csak azért mentem át mert nem ő vizsgáztatott. Utálom a gyerekkoromból azokat a srácokat akik szívattak mert félénkebb típus voltam. Utálom az egyik legjobb haverom volt barátnőjét mert sok mindent megtett, hogy ellehetetlenítse a barátságunkat. Szerintem összesen 6-7 ember van akinél nem okozna meghúzni a ravaszt és utána nyugodtan aludnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!