Például vékony ráncok vannak a szemük alatt , őszülnek , fáj valamilyük , gyorsabban híznak , meg számottevő különbségek vannak tizenéves énjükhöz képest.
Én 40 elmúltam, lehet, hogy nem vagyok olyan feszes, mint egy 20 éves, de nincs az arcomon egy ránc sem, nem vagyok elhízva, ősz hajszálam talán 10 db van.
Nem érdemes ezen parázni! Azt hiszi az ember, hogy majd ekkor, akkor nagy változások jönnek, de ez nem feltétlenül igaz. Ráadásul megszokod a külsődet, és változtatni is tudsz rajta, ha nem tetszik.
2019. okt. 10. 14:58
12/22 anonim válasza:
#9:
Azt majd te saját magad megtapasztalod, ezt nem másoknak kell neked leírni. ;-]
2019. okt. 10. 15:11
13/22 anonim válasza:
Én közel 30 vagyok, de nincs egy darab ráncom se, hajam se őszül, 50kg vagyok és nem fáj semmim. FUra, de az ismerőseim is hasonlóak. Ne lopd az idősek otthonának a wifijét, kössz
2019. okt. 10. 15:16
14/22 anonim válasza:
Nem öregesek a húszasok, hanem vannak olyan húszasok akik öregesek, meg vannak akiket tininek nézel. Van aki 40 évesen is 30 alattinak fog kinézni, mások meg 18 évesen 30 felettinek, ilyen az élet.
2019. okt. 10. 16:05
15/22 anonim válasza:
Nekem szerencsém van én kisfiús vagyok, jobb mintha kiélt lennék. Am a vàlasz azért mert ebben az orszàgban szar az élet. Sok munka stressz, kevés fizetés. Rosszat tesz mindenkivel.
2019. okt. 10. 16:09
16/22 anonim válasza:
Meg ha valaki sokat bulizik, iszik, az se tesz jót. Màrpedig a fiatalok nagyrésze iszik és bulizik. Nem is keveset.
2019. okt. 10. 16:10
17/22 anonim válasza:
Na azért ekkorákat ne mondjunk már, hogy egy huszonéves öreges. Amiket írsz, azok is 30 felett kezdődnek. 17 évesen még felnőtt se vagy, csak kamasz, hol állsz az öregségtől... Először válj felnőtté.
2019. okt. 10. 17:27
18/22 anonim válasza:
#15, ha ennyire szar az élet itt, akkor talán költözz egy picit délebbre, mondjuk Boszniába vagy Albániába.
2019. okt. 10. 17:53
19/22 anonim válasza:
Utálom az általánosítást...
2019. okt. 10. 17:53
20/22 anonim válasza:
20 éves kor körül lelassul az anyagcsere. Nyilván egyén függő, hogy pl 20 vagy 23 évesen, milyen mértékben, stb. Ez mindenkivel megtörténik (akár tetszik az általánosítás, akár nem). Valakinek jobban oda kell figyelnie, hogy hogyan táplálkozik, mennyit mozog, másnak pedig kevésbé.
Gondolom az életvitel változás is közre játszik. Középiskola után munka/felsőoktatás, tehát új időbeosztás, prioritások.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!