Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinálnak a huszonévesek...

Mit csinálnak a huszonévesek a hétköznapokban, nekem nincs egy barátom se?

Figyelt kérdés

2019. máj. 18. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Öregednek.
2019. máj. 18. 18:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozom
2019. máj. 18. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Tanulnak, dolgoznak és élik az életüket pl. hobbi, sport, tanfolyam, kötelező teendők (vásárlás stb.), barátok, család, szórakozás és kikapcsolódás stb. Azért barátok nélkül is lehet csinálni egy-két dolgot, de azért barátokat sem olyan bonyolult szerezni. Ha az ember jár valamilyen közösségbe (tanulmányok, munka, hobbi kapcsán vagy akármi), akkor azért általában megismerkedik néhány emberrel és csak talál olyat, akivel jól kijön.
2019. máj. 18. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem sincs 21F vagyok, nem sok mindent de szeretnék csak erőt kéne magamon venni, épp egy szakmát tanulok az egyik héten a másikon pedig gyakorlaton vagyok, haza megyek eszek, iszok, alszom, fűnyírás, Youtubozás, filmezés, álmodozás, ha kell akkor segítek,nyelv tanulás lenne most a cél, néha motorozom kb ennyi.
2019. máj. 18. 19:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Dolgozok tanulok

22/n

2019. máj. 18. 20:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Én dolgozok, tanulok.

Megpróbálok valamennyit sportolni, heti legalább egyszer főzni, nagyon picit egyéb hobbikkal foglalkozni.

Baráti találkozókból relatív kevés van, de én irtó magamnak való vagyok. Ha számomra túl sok a baráti tali, stresszelek előtte és a program alatt se érzem jól magam.

26/N

2019. máj. 18. 20:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak dolgozok, barátaim nincsenek. Erőm sincs hozzá, teljesen befordultam.
2019. máj. 19. 07:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Jelenleg most nemzetközi furgonos vagyok, járom a nagyvilágot, leginkább európát de azon kívül is szoktam menni, szóval dolgozom, utazgatom.
2019. máj. 20. 10:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja és 23F
2019. máj. 20. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!