Miért öregesek a huszonévesek?
Például vékony ráncok vannak a szemük alatt , őszülnek , fáj valamilyük , gyorsabban híznak , meg számottevő különbségek vannak tizenéves énjükhöz képest.
Ilyen rövid a fiatalság?
Ilyen rövid az élet?
Én még fiatalos vagyok de kitudja meddig.😢
17/F
14 évesen már rég megtapasztaltak mindent: szex, alkohol, hajnalig fentvannak... persze, hogy kiégnek.
Na meg persze genetika, bőrtípus.
Ez azért nem mindenkire igaz és mégis öreges szinte mindenki 20 év felett.
Én már rettegek..
Ezt hogy érted? Elvileg jólét van , mindenhonnan ezt hallani.
@14:37
Ez a hivatalos propaganda. De hát ezt normális ember nem hiszi el. :D
Akkor mi az igazság?
Tudnom kéne azért.
Én 21 éves vagyok és teljesen tapasztalom ezt magamon. Bár ráncos nem vagyok, nem őszülök, nem fáj semmim látom, hogy már nincs meg az a fiatalos csillogás a szememben. Az elhízás egyébként érint, abbahagytam a sportolást és az ízlésem is férfiasodott, többet is eszek így 15-20 kilót híztam 2 év alatt. Kövérnek nem mondanám magam, mert 90 kiló vagyok 185 centisen, a környezetem szerint inkább férfiasodtam.
Néha amúgy 30 évesnek érzem a testem, abszolút nem érzem jól magam a bőrömben. Kíváncsi lennék, tudok-e még olyan gyorsan futni vagy akkorát ugrani mint 16-17 évesen. :D
Egyébként nem éltem korábban olyan életet, mint írta az egyik korábbi válaszoló, sosem voltam nagy bulizó és szexuális életet is 19 évesen kezdtem el élni. Engem amúgy a gyakornokoskodás készített ki, megvisel az irodában ücsörgés és semmittevés. Meg a munkahelyre való 45-50 perces ingázás, mivel utálok buszozni és szarul is vagyok közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!