Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem túlzás szerintetek ez az...

Nem túlzás szerintetek ez az izomsorvadásos "Zente ügy"?

Figyelt kérdés

Nyilván minden élet értékes,és meg kell próbálni megmenteni,viszont egy átlag magyar adófizető aki ugyanolyan ember sokszor sorra sem kerül,és nem kap rendes ellátást,pedig egy életen keresztül fizeti a TB-t és a folyosón hal meg,vagy mocsok körülmények között,sok esetben ha nem ad százezreket le se sz@rják.

Nem tudom hogy mi ez a nagy felháborodás ezzel a gyerekkel kapcsolatban,majdnem egy milliárd forint egy gyerekért?Sok tanult valóban dolgozó értelmisèginek 5 èlet kéne hogy ezt megkeresse.Szerintem nem az adófizetők feladata megmgenteni ezt a gyereket,és szerintem nagyobb ennek az ügynek a füstje mint a làngja.Ennyivel többet ér mint màs?Vagy akkor ha nekem lesz valami súlyos betegségem én nekem is gyűjtögetni fognak meg zengeni fog tőlem a sajtó?Vagy esetleg ha neked lenne akkor is?

Nektek mi a vèleményetek erről az ügyről összességèben?

#Tente
2019. szept. 28. 19:04
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
75%
Az egyik gyereknek, akinek sma kezelésre összedobott a nép meg most csináltak kistesót. Mostmár állja a tb a gyógyszert, jó világ van. Hogy aztán mi lesz velük hosszútávon, felnőttként, azt mondjuk nem tudja senki, de csináljunk még több gyereket a tuti génjeinkkel. Meg majd a sok fejlesztés stb miatt max alig lesz idő a másikra. Vagy egyikre se rendesen, ha mind úgy sikerül. Nem is tudom mi jár ilyenkor az emberek fejében.
2023. júl. 3. 23:08
 52/52 anonim ***** válasza:
75%

51-es: ugyanazon szülőpár (tehát mindketten hordozók) esetén ilyen arányokkal indul egy terhesség:

25% : beteg

50% : hordozó

25% : egészséges*

(*az egészséges alatt azt értem, hogy nem hordozza a hibás gént, hiszen a hordozó is amúgy önmaga ép, de ő továbbadhatja)

Üdv: egy SMA beteg

2023. júl. 4. 20:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!