Nem túlzás szerintetek ez az izomsorvadásos "Zente ügy"?
Nyilván minden élet értékes,és meg kell próbálni megmenteni,viszont egy átlag magyar adófizető aki ugyanolyan ember sokszor sorra sem kerül,és nem kap rendes ellátást,pedig egy életen keresztül fizeti a TB-t és a folyosón hal meg,vagy mocsok körülmények között,sok esetben ha nem ad százezreket le se sz@rják.
Nem tudom hogy mi ez a nagy felháborodás ezzel a gyerekkel kapcsolatban,majdnem egy milliárd forint egy gyerekért?Sok tanult valóban dolgozó értelmisèginek 5 èlet kéne hogy ezt megkeresse.Szerintem nem az adófizetők feladata megmgenteni ezt a gyereket,és szerintem nagyobb ennek az ügynek a füstje mint a làngja.Ennyivel többet ér mint màs?Vagy akkor ha nekem lesz valami súlyos betegségem én nekem is gyűjtögetni fognak meg zengeni fog tőlem a sajtó?Vagy esetleg ha neked lenne akkor is?
Nektek mi a vèleményetek erről az ügyről összességèben?
22-es, melyik országban kapják meg ingyen?
SEHOL!!!!
Hazudsz, mint a vízfolyás!
Először is itt egy jó cikk a tisztánlátáshoz.
Szomorú ez az egész helyzet, hogy pénzben mérik az ember életét. Ez a "gyógyszer" sajnos nem gyógyítja meg a kisfiút, hanem csak jelentősen javít az életminőségén, stabilizálja az állapotát, lelassítja az izomsorvadást, élhetőbbé teszi az életét.
Én a közteherviselést tenném arányossá, hogy mindenki a lehetőségeihez mérten adózzon, az elit fizesse meg a luxusadót, hogy a perem szélén élőknek is juthasson a segítségből.
Viktor jobban tenné, ha az ország egészségügyét tenné rendbe, és nem a pincsi Lőrincnek szólna, hogy utaljon már 100 milkát a magyar adófizetőket illető ellopott EU-s és közpénzéből egyetlen szerencsétlen beteg megmentésére. Szép gesztus, de nem így kell visszaadni azt, amit elvettek, hanem normális kormányzással.
Zente ügye nagyon érdekes amúgy. Nagyon meglepő, hogy így össze tudtak fogni a magyarok egyetlen élet ügyéért. Le a kalappal! Remélem lesz több ilyen is, mert sokaknak kell a segítség. Főleg ugye az egészségügy fentebbi okok miatti hiányosságai okán.
Ha Lölőke annyira segíteni akart volna, zsebbű' tudta volna állni a 700 milliót. Napi szinten elsikkaszt ennyit.
Tisztán látszik, hogy csak fényezni akarta magát ezzel a fogással.
Ha valakit érdekel ez egy AAV9 génmódosító vírus, ami beülteti a még ép motoneuronokba a hibás fehérjekódoló gént.
A motoneuronok ott már nem osztódnak, így amelyik nem épült le, az helyrejöhet.
Laborban rendszeresen alkalmazzuk évtizedek óta az AAV9 vírust neuronok génmódosítására utólag. Mondhatni rutin injekció, és fillérés tételekért lehet rendelni különféle beültetendő fehérjéket, amiből lehet vírust gyártani egy pármilliós laborban.
Sajnos embernél ugye azért kerül 700 millióba, mert borzasztóan kell ügyelni a tisztaságra, és nem engedhető meg hiba a génterápiánál.
Mi még szállításnál kiolvadt vírust is injektáltunk egérbe és jól működött... szóval várhatóan a jövőben ezek a szerek akár pár 10-100 ezer Ft-ra is csökkenhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!