Nem túlzás ez a részéről egy kicsit?
" konkrétumokat nem tud megfogalmazni, hogy miért olyan rémes szerinte ez a felekezet, csak dühöng."
Szerintem eleve utálja AZT az iskolát, AZOKAT az osztálytársakat. Ennek köze nincs a baptistákhoz, ha ugyanez lenne egy világi suliban, akkor azt utálná.
Bár ha alapban ateista, akkor zavarhatják az egyházi rituálék és hiba volt ilyenbe íratni.
Én nem vagyok ateista. Most is református gimnáziumba járok, viszont az általános iskolám baptista volt és eléggé vegyes érzelmek kötöttek hozzá.
Az előttem válaszoló már leírta a karácsonyi előadást, amin a nekünk kötelezően részt kellett vennünk mindem évben legnagyobb bánatunkba. Nekem ez a baptizmus kicsit erőltetett volt. Mindig jött a nagy főigazgató és olyan történeteket mesélt az egész iskola előtt, hogy az osztálytársam (fiú) kiment hányni, mert nem bírta. Havonta jött hozzánk egy pali, aki Istenes dalokat énekel szakadt gatyában (?) kissé hip-hopos stílusban. Az áhitatok nem voltak olyan vészesek, de mint írtam, nekem nagyon erőltetett volt ez az egész, szóval meg tudom érteni a húgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!