Szerintetek nem túlzás a kormány részéről 63 milliót adni egy főnek, az olimpia miatt?
Kozák Danuta 63(!!!) milliót kapott, +350 rugó havonta élete végig.
Gyurta Dani 58 millió+350 rugó élete végéig!!
Danuta 25 éves, Dani 23. Nem is dolgozták el magukat, fiatalok, illetve az ország gazdasági helyzete sem engedhetné ezt meg!!
Az Egyesült Államok valami 30 körül adott, szóval mi adtunk a legtöbbet. Orbán gondolja, hogy ő majd megmutatja a világnak, vagy mi?
Kozák Danuta 2 arannyal jött haza.
Gyurta Dani 1 arannyal jött haza és tiszteletét adta elhunyt Norvég társának.
Ezzel semmi baj nincs! A politikusainknak adott több MILLIÁRDOS pénz összeg évente az a sok az összes olimpikonunk megérdemelte egyébként pedig az Usában 30 valahány aranyat hoztak kicsit kevesebbre jön ki az elosztott pénz nem gondolod?
Orbán most jól cselekedett!!! (én nem vagyok Orbán párti) minden Olimpikonunk megérdemelte azok után meg pláne, hogy szinte semmi támogatást nem kaptak a felkészülésre!!!
Orbán csak az adófizetők pénzét költik...
Az USA kérlek szépen világhatalom, így ők megtehetik. Na de egy "kis jelentéktelen" Magyarország?
Az olimpiázók maguk miatt nyertek, nem az országért. Egyébként állandóan voltak a hírekben, szponzoraik vannak, így nem a semmiből vannak ott ahol...
Ennyi erővel az F1-es pilótákat is lehetne pénzelni, na ők tényleg a semmiből vannak tt ahol, mert a legtöbbet még szponzor sem karolja fel, az olimpiázókat meg igen...
63 millió nem túlzás egy embernek?
Egyébként Janics is kaszált, de mégis gondolkozik h átmenjen Szerbiához. Ennyit arról h Magyarországért csinálják...
Ez nem úgy lett kiszámolva, hogy x-nek adunk ennyit, y-nak annyit, hanem azon az alapon, hogy 1 db. aranyéremért adunk x összeget, ezüstért, bronzért stb.
Hogy ki hány db. és milyen éremmel tért haza, attól függ, hogy mennyit fog kapni.
Másrészt valóban, ezek a fiatalok már tizenéves koruk óta saját erőből (szülők) és saját pénzükön dolgozták fel magukat ebbe a nemzetközi élvonalba, senki nem segítette őket. Még pl. abban az egyszerű dologban sem, hogy ha kimennek egy nemzetközi mérkőzésre, meg tudják magukat értetni másokkal, tehát pl. a nyelvtanulást is ők maguk fizetik, és még ki tudja mi mindent.
Kedves kérdező!
Van neked fogalmad arról, hogy mit jelent sportolónak lenni? Gyurta Danit személyesen ismerem, mert én is úszok. Igaz, én nem vittem olyan nagyra a dolgot, de tudom, hogy milyen az, amikor állandóan nyomás alatt vagy és követelik a jó teljesítményt! Egy országot, a hazájukat képviselik és nagyon jól! Jobban, mint a legtöbb politikus!
Tudom h a helyezések miatt adták, na de még egy 4. helyért is 15 milliót?
Amúgy meg ez volt a hobbyjuk mindig is, és nem csak a szülők fizették, hanem a szponzorok akik mögöttük vannak...
Nem baj remélem az összes orvos elmegy ebből az országból, mert ők is az országért tanulnak, az ők munkájuk még fontosabb, mégis ellehetetlenítik őket. Sőt az összes diplomásat, szkamunkást mindenkit.
Aki főiskolán akar tanulni, alsóhangon 1 millió körül van minimum 1év! Aztán ha végeznek, vagy nincs munka, vagy valami 80-ért kell dolgozniuk.
Nekem a jutalommal nincs bajom, mert tényleg megérdemlik. Fiatalok jövőjüket meg tudják bővel alapozni belőle.
Viszont az életjáradékot nem értem miért kapják.
Szerintem bőven elég lenne 10 millió!
Az még meg sem említettem, hogy az 1-6.helyezett pénzjutalma adómentes, a 7-8. után meg adózni kell...
Amúgy a diplomások, szakmunkások stb-k akik előbbreviszik az országot, és nem a sportolók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!