Vajon a kormány, avagy a mindenkori hatalom szám arra időt, hogy itt mazsolázzon a kérdéseink között?
Figyelt kérdés
Szóval: szerintetek olvasgatnak itt-ott beszélgetős fórumokon, hogy információt gyűjtsenek bizonyos témákban? Esetleg bele is avatkoznak, próbálva manipulálni bennünket?2012. aug. 10. 19:26
1/23 anonim válasza:
Szerintem rohadtul nem érdekli őket a hétköznapi ember véleménye,a hétköznapi ember élete.
2/23 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy foglalkoznának vele. Néhány kérdés és az arra adott válaszok színvonala alapján nincs rá szükség, mert az emberek egymást is hatékonyan tudják butítani minden külső segítség nélkül.
3/23 anonim válasza:
A fb-n mindenképp.Egyszerre támadnak csoportokat,pl.múlt héten az "Orbán lapjáról kitiltottak társasága"-t.Jönnek a gyökerek ezerrel,percekig írják a mantrát,a hülyének nem esik le,hogy a nehezen megírt veretes sorait egy gombnyomás törölni.
4/23 A kérdező kommentje:
Nem a kérdésre válaszoltál, vagyis nem értetted, mit kérdeztem. Még valaki?
2012. aug. 10. 19:35
5/23 A kérdező kommentje:
Köszi 3/4, valami ilyesmire gondolok én is.
2012. aug. 10. 19:36
6/23 anonim válasza:
Szerintem szinte senki. Jól elvannak a kis világukban és már olyan régóta, hogy a kérdések legalább felét nem is értenék.
7/23 anonim válasza:
Szerintem vannak erre emberek akik figyelik. Téged már ki is szúrtak velem együtt.:)))
8/23 anonim válasza:
Én gyanakszom, hogy a gazdaságot a választások idején itt garázdálkodó, általam csak "gőzgépes hülyének" nevezett félbolond ötletei alapján irányítják. Veterán fórumozók talán emlékeznek a szerencsétlenre.
9/23 A kérdező kommentje:
7/7 inkább szúrjanak ki bennünket, mint szúrjanak ki velünk.
De tényleg úgy gondolom, hogy figyelnek bizonyos "felforgató" eszméket, lázadó gondolatokat stb. hangoztató személyeket, illetve próbálják a gondolkodásunkat befolyásolni a nekik tetsző irányba.
2012. aug. 10. 20:05
10/23 A kérdező kommentje:
Bocs, már nem 7/7, hanem István 1588. Köszi
2012. aug. 10. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!