Vajon a kormány, avagy a mindenkori hatalom szám arra időt, hogy itt mazsolázzon a kérdéseink között?
Jóhogy figyelik, elég nagy ennek az oldalnak a látogatottsága.
Egyébként már nem egyszer olvastam erről riportot, h autógyártók is szándékosan jelentetnek meg képeket az általuk megtervezett, de még meg nem jelent autókról úgy, h szándékosan úgy állítják be úgy, mintha lesifotó lenne majd a nagyobb fórumokat figyelik és úgy készül el a végleges verzió.
Szal miért ne lehetne?
Nem itt a GYK-n történt az eset amit elmondok, Egy másik oldalon írtam egy véleményt azzal a címmel hogy ha esze lenne Orbánnak akkor azt nyilatkozná hogy...............
és mit ad az Isten másnap szóról szóra ez jelent meg a sajtóban Orbán szájából. Megdöbbentem a szöveg egyezés miatt, de aztán rálegyintettem mondván biztos véletlen egybe esés volt biztos. Aztán egy ismerősöm is belebotlott a szövegbe amit először tőlem hallott és mondta hogy hajszál pontosan ezt nyilatkozta Orbán, Hát azóta van egy sanda gyanúm.
Köszi mindenki véleményét, az utolsó elgondolkodtató, mert nem igazán hiszek a véletlenekben. Ja és én nem szoktam másokat gúnyolni -akinek nem inge, ne vegye magára- tisztelem mások véleményét, és ha valakinek nem tetszik a kérdésem, nem sértődöm meg, ha tovább lapoz...
Üdv mindannyiótoknak, megyek dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!