Horthy és a kormány miért védték annyira a zsidókat ha tudták hogy milyenek (pénz és, hatalom éhhessek)?
Figyelt kérdés
Valamit hallottam a szabad kőművessek és a népszövetségtől kapott kölcsönökkel kapcsolatban. Mi az összefüggés?2011. aug. 9. 15:36
2/9 anonim válasza:
annyira nem védték, max nem engedték őket deportálni. amúgy azért mert tudta Horthy is, hogy semmi értelme elpusztítani ártatlan emberek százezreit.
3/9 anonim válasza:
Azért, mert Horthy nem egy elmebeteg nácifasiszta volt, amilyennek szeretik beállítani, hanem egy talpig becsületes úriember.
4/9 Dick Esmen válasza:
Azért, mert Horthy nem egy elmebeteg nácifasiszta volt, amilyennek szeretik beállítani, hanem egy talpig becsületes úriember.
Na ezen nevettem egy jót.Horthy meg a bandája azért nem deportálta a zsidókat mert nem akart Nyugat szemében rossz színben feltűnni.
5/9 anonim válasza:
Dick Esmen
Melyik kádáristától hallottad ezt a hülyeséget?
Egyébként találó a neved.
6/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok kádárista, csak több oldalon is azt olvasom hogy a zsidók felvásárolják Mo.-ot olyat is halottam hogy itt az izraeli hadsereg (1000fő) és atomsilókat tartanak táborfalván,és sok más dolgot hallottam a zsidókról, mondhattok rasszistának nem érdekel, csak az érdekel mi lesz MAGYARORSZÁGGAL!!!!! de nem rasszista vok inkább nacionalista
2011. aug. 9. 16:27
7/9 Dick Esmen válasza:
Melyik kádáristától hallottad ezt a hülyeséget?
Egyébként találó a neved.
Hát az apámtól(aki nemvolt kádárista) aki viszont személyesen Horthy személyi testőrségének parancsnokától.Úgyhogy egy kicsit tájékozottabb vagyok e tekintetben.
8/9 anonim válasza:
A politikai elitünk nem zsidó és mégis pénz- és hataloméhes.
9/9 A kérdező kommentje:
8as azt mondod hogy a politikai elitünk nem zsidó?!
nem nem zsidó hanem zsidó-cigány
2012. dec. 21. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!