Átvertem a haveromat, de mégis mit tehettem volna? Hazudtam volna inkább?
Többször aludtam már baráti társaságban is meg kettesben is vele. Nem fogdosott soha meg semmi,nem ilyen téren nyomult hanem verbálisan volt túl nyomulós meg féltékenykedő és birtokló
De ezt a részét hagyjuk
Igazából nem ez a lényeg
Lehetett volna egy csaj haverom is
A kérdés hogy mit tettetek volna a helyemben ha nem lett volna kedvetek egy adott elore megbeszelt programhoz ahol csalad meg minden is ott lett volna
Ha nem lett volna kedvem akkor előre lemondom, még mielőtt bármiféle készülődés stb lett volna, hogy ne legyen kellemetlen stb... Van amikor akkor mondja le valaki a programot amikor nagyon számítanak rá, hogy megismerik őt, sütnek-főznek stb és hirtelen lemondja az illető vagy nem megy el.
Szerintem nem tragédia ez, az élet velejárója hogy előfordul ilyesmi, ezek azért vannak, hogy tanulni lehessen belőle.
Tobbszor mondtam neki h nem kene baratkoznunk
Azert is mert tobbet akarna meg azert is mert nem vagyunk egy hullamhossz de o ilyenkor mindig tiltakozott h legyünk barátok
Aszerint viszonyultam hozza,de mindig olyan irritáloan viselkedett hogy elment a kedvem hogy beszélgessek vele
Ismerem őt vagy két éve de lehet hogy ideje lenne véget vetni ennek a barátságnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!