Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Átvertem a haveromat, de...

Átvertem a haveromat, de mégis mit tehettem volna? Hazudtam volna inkább?

Figyelt kérdés
Van egy haverom,akivel a baráti társaság révén ismerkedtünk össze. Nagyon sok összezörresünk volt és néha nagyon elmegy tőle a kedvem. Ő fiú én lány vagyok,és a kezdetektől nyomul annak ellenére hogy már az első nap nemet mondtam. Folyton civakodunk,nem vagyunk egy világ se,de nem ismeri be. Most úgy volt hogy nála alszom de reggel is volt egy kínos beszélgetésünk,és nagyon elment a kedvem. Meg is mondtam neki hogy nincs kedvem már ott aludni meg találkozni. Természetesen nagy cirkusz lett belőle mert ő már addigra a buszon ült,amit nagyon sajnálok.azt hittem meg nem indult el. Mit tettetek volna a helyemben? Elmentetek volna hozza,es jopofizni megismerkedni a családjával vagy? Vagy hazudtam volna inkább hogy közbejött valami? Nem tudom
2019. ápr. 20. 15:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
eleve fel sem merült volna, hogy olyan fiú havernal aludjak, aki nyomul de nekem nem tetszik
2019. ápr. 20. 15:40
 2/11 A kérdező kommentje:

Többször aludtam már baráti társaságban is meg kettesben is vele. Nem fogdosott soha meg semmi,nem ilyen téren nyomult hanem verbálisan volt túl nyomulós meg féltékenykedő és birtokló

De ezt a részét hagyjuk

Igazából nem ez a lényeg

Lehetett volna egy csaj haverom is

A kérdés hogy mit tettetek volna a helyemben ha nem lett volna kedvetek egy adott elore megbeszelt programhoz ahol csalad meg minden is ott lett volna

2019. ápr. 20. 15:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Egy baráti társasághoz tartozunk,főképp ezért necces a helyzet mert fogunk még találkozni eleget
2019. ápr. 20. 15:47
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
Nagyszerű társaság lehettek. Aludj otthon. Mindig
2019. ápr. 20. 15:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel,egy olyan fiúval aki számomra nem vonzó nem alszok együtt,pláne nem otthon a családi házban.
2019. ápr. 20. 15:54
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lett volna kedvem akkor előre lemondom, még mielőtt bármiféle készülődés stb lett volna, hogy ne legyen kellemetlen stb... Van amikor akkor mondja le valaki a programot amikor nagyon számítanak rá, hogy megismerik őt, sütnek-főznek stb és hirtelen lemondja az illető vagy nem megy el.

Szerintem nem tragédia ez, az élet velejárója hogy előfordul ilyesmi, ezek azért vannak, hogy tanulni lehessen belőle.

2019. ápr. 20. 15:55
 7/11 A kérdező kommentje:

Tobbszor mondtam neki h nem kene baratkoznunk

Azert is mert tobbet akarna meg azert is mert nem vagyunk egy hullamhossz de o ilyenkor mindig tiltakozott h legyünk barátok

Aszerint viszonyultam hozza,de mindig olyan irritáloan viselkedett hogy elment a kedvem hogy beszélgessek vele

Ismerem őt vagy két éve de lehet hogy ideje lenne véget vetni ennek a barátságnak?

2019. ápr. 20. 16:03
 8/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy elobb kellett volna es rosszul is erzem magam emiatt de reggel ahogy beszelgettunk megint ott volt kozottunk a feszultseg es megijedtem hogy most akkor egy idegen helyen igy ott kell lennem es a csaladja elott is azt mutatni h milyen jo kedvem van
2019. ápr. 20. 16:05
 9/11 anonim ***** válasza:
ha te méssz hozzá aludni, akkor ő miért ül most a buszon?
2019. ápr. 20. 16:47
 10/11 A kérdező kommentje:
Kiakart volna elém jönni félútig...
2019. ápr. 20. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!