Baj ha lenézem a haveromat emiatt? Csak szerintem gáz ha ilyeneket nemtud?
Szerintem nem :D lehet hogy csak nem akart beégni mert konteó párti :D
Lehet hogy ő is úgy gondolja hogy 9/11 az egy abszolút fszság és egy összeesküvés elméletben hisz.
Nem gáz hogy lenézed emiatt,te dolgod ,de pl. ő megkérdezi tőled hogy mi a különbség a dedukció és indukció között akkor ne essen rosszul ha te nem tudod és felvilágosít aztán meg lenéz téged emiatt :D
Ez nem intelligencia kérdése, de abban igazad van, hogy az ilyesmit azért illene tudni. Amúgy ez nem is olyan ritha dolog mint gondolnánk. A volt lakótársam is kb ez a kaliber volt, semmit nem tudott a világról. Meg barátnőm mesélte egyszer, hogy megkérdezte őket a tanár, hogy mikor kezdődött a második világháború és összesen három ember jelentkezett a 30 fős osztályból. Ebből a háromból pedig az egyik 1919-et mondott amikor felszólította a tanár. És ez egy szakgimnázium harmadikos osztályában történt.
De találkoztam olyan felnőtt férfival is, aki megkérdezte, hogy miből készítik a rizst.
Ez voltaképp a világ totálisan telibe szarása, ettől még nem biztos hogy nem intelligens. Tipik az az ember aki becsukja a fülét ha ilyesmi kerül szóba, aki azonnal elkapcsolja a tévét és a rádiót is ha éppen kezdődik a híradó. Nem biztos hogy sohasem hallott róla csak mivel számára ez felesleges információ mert nem érdekli ezért nem jegyzi meg. Nekem a párom olyan aki néha tök alapvető kérdésekre nem tud válaszolni. Pl fogalma sincs, hogy A vagy B osztályos volt e középiskolában. Nem tudta megmondani mi volt a mamája leánykori neve vagy hogy mit dolgozott mielőtt nyugdíjas lett, (igen! ismerte, látogatta hetente) olyat pedig kár is megkérdezni tőle, hogy mikor van valakinek a szüli-név napja. Volt, hogy az enyémet is megkérdezte holott egy napon születtünk :D
Én ezeket is legalább annyira alap dolgoknak tartanám mint az általad felsoroltakat, de látod...
Én pl a filmeket nem ismerem mert nem nagyon nézek tv-t. Nem tudok arcokat társítani a nevekhez, csak a pár kedvenc filmem szereplőit ismerem... A Queent egyébként ő sem vágta, amikor a szüleim elmentek megnézni a Freddy Mercury filmet azt kérdezte, hogy : mit néznek, a Grease-t? De emellett viszont irigylésre méltó agya van minden másra ami érdekli.
lehet ő meg olyan dolgokat tud, amiről neked nincs fogalmad, mindenkinek más az érdeklődési köre, neked a történelem, neki meg pl. az autószerelés és abban a témakörben profi.
Ő is lenézhetne téged, de ha valaki lenézi a haverjait, ott felesleges tovább ápolni a jóviszonyt, nekem is volt ilyen haverom, aki ostobának tartott, meg lenézett sok mindenért.
Nem is tartom vele a kapcsolatot, csak ő próbálkozik. Mondjuk azt nem vette észre, hogy még biciklit is úgy kérte kölcsön mástól, mert nem volt neki, meg mobilt is csak középsuliban kapott, aztán gazdag család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!